SpringBoard Rotator preview 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cY3ckIDeKT0[/youtube]

Despre SpringBoard Rotator am vorbit acum aproape o saptamana si intre timp se pare ca developerul a mai lucrat la tweak pentru a-l pregati de lansarea oficiala in Cydia. Pentru cei care nu stiu inca, SpringBoard Rotator este un tweak pentru iPhone 3GS/3G(suport adaugat saptamana aceasta) cu ajutorul caruia puteti vizualiza SpringBoard-ul telefonului in landscape mode.

Facand o comparatie cu video-ul de saptamana trecuta observati ca au fost adaugate multe elemente de grafica, exista optiunea de a redimensiona iconitele aplicatiilor la schimbarea modului de vizualizare, acum iconitele au o mica animatie cand isi schimba dimensiunile, rotarea din se face destul de usor dar numai daca e vorba de intoarcerea telefonului fara a schimba modul de vedere pentru ca la trecerea din landscape mode in normal mode se observa un oarecare lag in care telefonul se gandeste destul de mult inainte sa faca schimbarea.

Din cate se vede din video SpringBoard Rotator este compatibil cu tweak-urile Five Icon Dock si Five Column SpringBoard insa nu se stiu detalii in legatura cu compatibilitatea cu alte tweak-uri de acest gen. Totodata nu se stie o data pentru lansarea tweak-ului dar stiu ca sunt printre voi cativa care o asteapta cu mare interes.

8 COMENTARII