AppSpy – cauta updates pentru aplicatiile din iPhone, de pe PC

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lzBPegT88w4[/youtube]

AppSpy este un program pentru PC cu ajutorul caruia puteti afla diferite informatii legate de iPhone/iPod Touch-ul vostru, dar mai important decat atat puteti verifica daca exista updates pentru aplicatiile instalate in terminal.

AppSpy aduna informatiile din baza de date a iTunes si va ofera descrierea aplicatiei din AppStore, locatia aplicatiei in PC-ul vostru, numele aplicatiei, versiunea de firmware minima pentru a rula aplicatia, iar in cazul in care va gaseste un update pentru ea aveti 2 dubla optiune : fie alegeti sa downloadati/cumparati aplicatia direct din AppStore; fie alegeti sa cautati aplicatia pe AppTrackR si o downloadati de acolo daca exista.

Toate cautarile/download-urile au loc fara a fi nevoiti sa conectati terminalul la calculator, faceti acest lucru doar dupa ce ati terminat toate operatiunile, sau in timpul, e alegerea voastra dar conectarea e optionala. AppSpy vine in 2 versiuni, una pentru Windows pe care o puteti downloada de aici si una pentru Mac OSX pe care o puteti downloada de aici.

Deocamdata aplicatia se afla in versiunea beta asa ca aveti grija cu ea pentru ca se poate dovedi a fi instabila. AppSpy a fost updatata zilele aceastea la versiunea 0.8, iata ce contine changelog-ul :

  • Introducerea unei functii search care va da posibilitatea de a cauta aplicatiile in AppSpy;
  • Acum puteti corecta erorile aparute la update-urile pentru anumite aplicatii;
  • Puteti selecta manual folderul in care sunt aplicatiile voastre prin apasarea butonului Find in timp ce tineti apasat Shift pe tastatura iar AppSpy va cauta singura aplicatiile in acel folder;
  • Imbunatatiri aduse performantei programului;
  • Cateva modificari minore aduse interfatei pentru Mac OSX.

AppSpy este complet gratuita insa revin cu avertizarea de a avea grija pentru ca inca e in versiunea beta.