Prima Pagina activare Atentie la X-SIM pentru iPhone

Atentie la X-SIM pentru iPhone

Odata cu firmware 3.1.3 si baseband 05.12.01 a aparut si imposibilitatea de a face jailbreak si decodare pentru toate iPhone 3G/3GS care au fost updatate la respectiva versiune direct din iTunes. Desi jailbreak pentru modelele de iPhone 3G a aparut la cateva zile mai tarziu, acum la aproape 2 luni de la update inca nu exista o solutie pentru decodare si probabil nici nu va exista una pana in vara. Cu toate acestea, pe un anume site de trading din Romania(scrie in poza numele) au inceput sa apara diferiti vanzatori de cartele X-SIM care promit marea cu sarea si anume decodare penrtru baseband 05.12.01 si firmware 3.1.2/3.1.3 dar ceva mai hilar decat atat, activare. Pentru un necunoscator oferta este mana cereasca, pentru unul ca mine e o teapa nerusinata si o metoda de a stoarce bani de la necunoscatori.

In primul rand NU EXISTA NICI UN FEL DE METODA de a activa un iPhone cu un X-SIM decat daca X-SIM-ul respectiv e introdus in iPhone cu cartela operatorului de la care e luat terminalul, X-SIM-ul nu activeaza telefonul, iar daca nu averti cartela operatorului, puteti face hacktivare DOAR prin jailbreak. In al doilea rand nu exista nici un fel de informatii cu privire la faptul ca exista pe piata internationala astfel de X-SIM-uri care sa decodeze in fapt baseband 05.12.01 asa ca aveti mare grija la asemenea “oferte”, cereti intotdeauna o demonstratie pe loc si nu credeti in “activare”.

Totusi desi oferta pare 100% falsa un simplu video cu o demonstratie ar elucida pe toata lumea si eu personal nu as avea nici o problema in a va indruma pentru a achizitiona un asemenea produs DACA el ar functiona asa cum trebuie. excludem activarea, macar sa dea posibilitatea de a folosi telefonul in orice retea de telefonie mobila. Eu am avut un X-SIM, cartelele astea implica nervi de otel pentru ca nu functioneaza totdeauna cum trebuie insa isi fac treaba in final si va dau posibilitatea de a folosi functia de telefonie a iPhone-ului.

 • dany

  am si eu un iphone 3g cum pot sa vad ce baseband am?si daca nu am 05.12.01 exista solutie sal deblochez sau cel mai bine e sai fac downgrade?

 • @dany: Settings>General>About>modem firmware. Daca nu ai 05.12.01 poti face decodare si poti trece la alt firmware insa daca vrei ajutor posteaza in sectiunea iPhone help te rog.

 • Narcizdr

  Exista dual simuri pentru iphone? Dacă da de unde le pot lua?

 • @Narcizdr: Din cate stiu eu exista o modalitate de a folosi 2 SIM-uri intr-un iPhone dar nu stiu cat de buna e solutia si ma indoiesc ca exista in Romania, cauta pe Google pentru ca nu mai stiu unde am citit despre ea.

 • andu marian

  Din cate stiu eu xsimurile , turbosimurie, tornado.. sau ce dispozitive mai sunt pentru decodare pacalesc telefonul ca in el s-ar afla o cartela originala… adica xsimul face ca orice cartela sa fie din reteaua unde este codat telefonul… asa scrie si pe siteul chinezilor care il comercializeaza… 😐

 • @andu marian: Corect, dar NU activeaza telefonul, am avut TurboSIM si niciodata nu mi-a facut activare, imi gasea reteaua cand telefonul era in Emergency Mode insa nu a facut niciodata activare, trebuia sa fac jb pentru asta.

 • ionut zone

  am cumparat un xsim si merge foarte bine si pe versiunea 313 asta care se zice ca nu merge 😉 dar trebuie smecherit cu pinul… trebuie sa ii gasesti pinul de pe clasa de retea . cu activarea nu stiu. nu am facut dar cu decodatu merge sigur.

 • Stie cineva daca xsim-ul merge pe un iphone 4 pe care s-a facut jailbreak?
  evident cu ceva modificari fizice(chip-ul introdus in interior langa baterie, iar de la cele 6 contacte sa folosim 6 lite…e ceva mai complicat insa vreau sa stiu daca teoretic e posibil).
  Merci.

 • X-Sim-urile nu mai merge pe iPhone de vreun an si ceva. Nu am auzit nimic despre chip-uri cu modificari fizice.

 • djreno

  am un iphone 5 din uk e codat pe T mobilecum il pot decoda?
  merci