Untethered jailbreak video de la geohot

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=__TR86PLiHw[/youtube]

E oficial, geohot are un soft pentru decodarea permanenta a oricarui terminal cu bootrom nou, iPhone 3GS/iPod Touch 2G/3G, si a demonstrat asta prin video-ul de mai sus. geohot a anuntat pe blogul sau ca respectivul soft va functiona probabil si pe iPad insa nu a precizat cand va lansa programul insa presim ca va fi undeva dupa ce va aparea iPad-ul pe piata. Totodata nu s-a facut nici un fel de referire la versiunile de firmware cu care va fi compatibil software-ul insa probabil va fi compatibi cu toate, chair si cu firmware 3.1.3 pe care geohot nu-l suporta.

The jailbreak is all software based, and is as simple to use as blackra1n. It is completely untethered, works on all current tethered models(ipt2, 3gs, ipt3), and will probably work on iPad too.

Intregul proces se face doar din PC si este la fel de usor de folosit ca si blackra1n, so cei cu iPad pot sta linistiti, exista solutii pentru ei, iar cei cu terminale cu bootrom nou pot sta la fel de linistiti pentru ca mai devreme sau mai tarziu va aparea softul lui geohot.

Din pacate geohot nu a facut nici un fel de referire la o noua solutie de decodare asa ca mai asteptam.

Articolul precedentAppSpy – cauta updates pentru aplicatiile din iPhone, de pe PC
Articolul următorJailbreak-ul lui geohot e de unica folosinta
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.