iPhone HD plus inca un model nou pe 22 iunie?

Anul acesta ar putea fi anul in care monopolul AT&T asupra iPhone-ului in SUA ar putea lua sfarsit daca Apple va decide sa fabrice un model de iPhone compatibil cu retelele Verizon si Spring din SUA care accepta doar terminale compatibile cu reteaua CDMA, standard nesuportat de iPhone deocamdata.

Keynote-ul Apple de la vara se zvoneste a fi programat pentru 22 iunie insa este destul de devreme pentru a anunta o data sigura, pentru mine cel putin pare nerealista deoarece este la sfarsitul lunii iunie iar daca e sa privim istoria de anul trecut, Apple a tinut keynote-ul la inceputul lui iunie, urmand ca la jumatatea lunii sa fie disponibil firmware 3.0 dar si noul model iPhone 3GS.

Conform aceleasi surse, noul iPhone ar urma sa se numeasca iPhone HD, ar fi echipat cu procesorul de pe iPad, adica un chip A4 la 1GHZ dar va avea totodata o rezolutie de 960×640, adica dublul celei de acum. Acestea desigur sunt doar zvonuri, insa un iPhone HD cu o camera capabila sa filmeze HD si un procesor de 1GHZ nu reprezinta niste specificatii nerealiste avand in vedere ca lumea terminalelor mobile inainteaza cu rapiditate si din ce in ce mai multe telefoane sunt capabile sa filmeze in format HD.

Oricum ar fi, tineti minte iPhone 4G s-ar putea numi iPhone HD, mie unul mi se pare un nume corect avand in vedere ca exista foarte putine sanse ca noul iPhone sa se numeasca 4G deoarece nu exista inca destule retele 4G in SUA/lume.