Decodare permanenta pentru iPhone 3G

Intr-un tweet de astazi, de pe contul sau oficial de pe Twitter, MuscleNerd anunta ca lucreaza la un exploit care va creea un program pentru decodarea permanenta a iPhone 3G, program asemanator cu BootNeuter care in momentul de fata decodeaza iPhone 2G indiferent de firmware/baseband.

In tweet MuscleNerd cerea cateva iPhone-uri pentru a testa exploit-ul, terminale pe care nu promitea ca le va returna in completa stare de functionare daca testele  sale vor esua. Totusi e destul de interesant cate exploit-uri au aparut in ultima vreme, intai geohot cu al sau video in care demonstra un untethered jailbreak pe un iPod Touch 3G si acum anuntul ca Dev Team ar putea avea un exploit care va duce la decodarea permanenta a iPhone 3G probabil indiferent de baseband/firmware.

Daca MuscleNerd va gasi donatori de terminale si va reusi in final sa creeze un asemenea soft vom asista la al doilea mare hack pentru iPhone, dupa BootNeuter care decodeaza iPhone 2G.

Stiu ca sunt foarte multi posesori de iPhone 3G care-si doresc un asemenea program, credeti ca va reusi Dev Team sa il faca sau nu?

8 COMENTARII

  1. si cand va aparea 5g se va decoda 3gs,asa o sa fie mereu,exista posibilitatea ca dev team sa lucreze pt apple,pt ca apple e constienta ca ar avea profituri minime daca nu ar fi jb