iTunes 9.1 update disponibil

Va spuneam acum cateva zile ca iTunes 9.1 ar urma sa apara sambata insa se pare ca a fost lansat astazi, cel putin pe site-ul Apple apare versiunea 9.1 disponibila, deocamdata iTunes-ul meu nu ma atentioneaza ca exista un update dar probabil o va face in curand.

NU FACETI INCA UPDATE la versiunea 9.1, asteptati confirmarea ca aceasta versiune e sigura si nu strica jailbreakul/decodarea/orice altceva, deci stati linistiti deocamdata, voi reveni cu detalii pe masura ce le voi avea.

In urmatoarele ore Dev Team, prin MuscleNerd va anunta daca aceasta versiune este safe sau nu.

Iata ce noutati aduce iTunes 9.1 :

• Sync with iPad to enjoy your favorite music, movies, TV shows, books and more on the go

• Organize and sync books you’ve downloaded from iBooks on iPad or added to your iTunes library

• Rename, rearrange, or remove Genius Mixes

UPDATE : iH8sn0w spune ca iTunes 9.1 e safe, probabil asa si este, eu astept vesti de la MuscleNerd.

UPDATE 2 : iTunes 9.1 STRICA JAILBREAK-UL FACUT PE FIRMWARE 3.1.2 cu blackra1n asa ca NU FACETI UPDATE!!!!!

UPDATE 3 : Confirmarea ca blackra1n nu functioneaza pe iPhone 3GS cu tethered jailbreak o aveti in poza de mai jos, avertismentul de a nu face update e valabil pentru toata lumea, chiar daca NU aveti iPhone 3GS : http://twitpic.com/1c16fh

UPDATE 4 : Se pare ca prin revenirea la iTunes 9.0.3 problema dispare, deci daca ati facut update la 9.1 puteti reveni la 9.0.3 si sunteti ok. Totodata problema aceasta se manifesta doar la userii cu Windows. Toate aceste informatii vin DOAR de la iH8sn0w, MuscleNerd de la Dev Team nu a spus nimic deocamdata.