Primele iPad reviews ies la suprafata

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Luj263H_56A[/youtube]

La inceputul saptamanii Apple a trimis primele iPads pentru review celor mai mari publicatii americane, de profil tehnologic, dar nu numai, pentru a face review-uri noului sau produs ce urmeaza sa fie livrat clientilor sambata aceasta.

Parerile celor care le-au testat au ramas in mare la fel ca inainte, un produs de nisa, un iPhone OS foarte frumos facut, un device rapid, foarte rapid dupa unii, aceleasi limitari stupide(unele site-uri au inceput sa isi schimbe flash playerele cu altele compatibile cu iPad), acelasi produs care este mai mult un concept decat un gadget. Unii au afirmat ca iPad-ul este o a 5-a roata la caruta, iar daca ai deja un smartphone si un laptop nu merita sa iei un iPad, altii sustin ca daca iti place conceptul iPad atunci iti va place cu siguranta si device-ul.

All in all, iPad este un device de nisa, adresat anumitor categorii de oameni, pe care Apple trebuie sa il promoveze in continuare pentru a-l vinde. Noutati din punct de vedere hardware nu s-au descoperit, ramane de vazut in zilele urmatoare daca vor aparea „secretele” iPhone OS as ale iPad-ului.

Cateva review-uri interesante gasiti aici : PCMag, New York Times, All Things Digital, USA Today.

UPDATE : O scurta prezentare a continutului pachetului iPad – aka unboxing video.

Articolul precedentFirmware 4.0 cu multitasking nativ
Articolul următorAplicatii gratuite sau la pret redus 01-04-2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.