Firmware 4.0 cu multitasking nativ

A spune ca iPhone OS nu este capabil de multitasking ar fi o greseala grava deoarece iPhone OS este capabil de multitasking insa e o versiune limitata care permite doar anumitor aplicatii sa lucreze in background in timp ce altele se inchid automat odata cu apasarea butonului Home.

Recent au aparut zvonuri ca firmware 4.0 ar urma sa permita multitasking nativ oricaror aplicatii, ba mai mult decat atat ar avea si o interfata care permite trecerea de la o aplicatie deschisa la alta,  interfata asemanatoare expose-urilor existente in Cydia, un bun exemplu ar fi Orbit.

La auzul unei asemenea vesti eu unul as fi trecut mai departe, insa citind explicatia urmatoare parca lucrurile suna ceva mai logic : Apple are deja un mecanism de multitasking care permite anumitor aplicatii gen : Mail, iPod, Safari sa ruleze in background, iar prin introducerea PUSH Notifications Apple a deschis calea catre suportul total al multitasking-ului deoarece PUSH Notifications este tot o forma de multitasking pentru ca aplicatiile ruleaza in background si trimit informatii sub forma de notificari in legatura cu oricare update-uri apar.

So Apple a urmat un fir logic prin perfectionarea PUSH Notifications urmand ca odata cu firmware 4.0 sa introduca suportul total(spun unii). Eu sunt oarecum circumspect insa speranta moare ultima nu? Voi ce parere aveti, privind lucrurile din perspectiva asta, vom avea multitasking sau nu in firmware 4.0?