Sumarul review-urilor pentru iPad

Azi dimineata v-am dat cateva referinte catre primele site-uri de profil tehnologic care au primit pentru review cateva iPads de la Apple. Mai sus aveti o imagine cu un sumar al review-urilor, sumar orientat pe cateva categorii importante, iar pentru fiecare categorie sunt prezentate informatiile fiecarui review. Imaginea de mai sus are ca baza informatiile din review-rile urmatoare : PCMag, New York Times, All Things Digital, USA Today, Xeni Jardin – Boing Boing and Boing Boing TV, Bob “Dr. Mac” LeVitus – Houston Chronicle.

Va puteti face o parere despre iPad urmarind informatiile de mai sus, in mare toti cei care au tinut iPad-ul in mana sunt de acord ca :

  • procesorul de 1GHZ de pe iPad transforma tableta intr-un gadget foarte rapid, iPhone OS practic “zboara” cu el;
  • lipsa unei tastaturi fizice este un mare minus, tastatura software nu e chiar atat de comoda, totusi pentru cei care vor o tastatura fizica exista un accesoriu;
  • autonomia bateriei este cea specificata de Apple, 10 ore sau chiar mai mult dupa unii testeri;
  • Safari este mult mai comod de utilizat pe iPad, iar cu procesorul de 1GHZ totul se incarca extrem de fluent, filmele/imaginile arata mult mai bine pe ecranul iPad-ului, toti au fost de acord ca e un mare plus, insa unii au bifat si lipsa flash-ului ca un dezavantaj de luat in calcul;

Per total iPad-ul este destul de interesant, este o solutie pentru cei care vor ceva nou insa din pacate este departe de a inlocui un notebook, practic Apple nici nu dorea sa faca asta. Dupa cum am zis si in articolul de astazi, cine iubeste conceptul va iubi si device-ul.