Tony Hawk Pro Skater 2 acum in AppStore

Tony Hawk Pro Skate 2 pentru iPhone/iPod Touch este acum disponibil in AppStore! In urma cu 2 saptamani v-am prezentat o stire conform careia acest joc ar urma sa apara in AppStore in cursul acestei luni si iata ca incepand de astazi il avem disponibil!

Versiunea pentru iPhone/iPod Touch a jocului a fost creeata de Activision si anuntul lansarii jocului a trecut neobservat deoarece toata lumea este concentrata pe lansarea iPad-ului ce va avea loc peste 2 zile. Din primele impresii ale unora care l-au testat jocul are o grafica normala, nici prea special dar care permite rularea jocului pe oricare dintre cele 2 device-uri de la Apple; controlul este foarte bine pus la punct, butoanele asezate intr-un asa fel incat sa permita acces rapid pentru a face stunts cu rapiditate, in mare un joc interesant care merita incercat.

Iata feature-urile pentru Tony Hawk Pro Skater 2 :

  • Ride as Tony Hawk, one of the greatest skateboarding icons of all time.
  • Skate as one of 12 other featured pros.
  • Master signature pro moves and hundreds of tricks including nose/tailslides, nose/bluntslides, lip tricks, nollies, manuals and more.
  • Earn virtual cash to purchase dozens of additional in-game moves and alternate boards.
  • Over 13 epic environments to skate.

Deocamdata jocul este disponibil doar in US AppStore si poate fi cumparat la pretul de 9.99$ de aici. Este un pret mare, chiar foarte mare pentru un joc, in euro ar ajunge undeva pe la 8.59€, iar asta ar putea fi un motiv destul de important pentru care multi vor zice pas jocului.

So, cine e interesat de el?