The Sims 3 World Adventures e disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SqxhnjI1gjo[/youtube]

In ultima vreme EA Games a fost destul de ocupata atata cu promovarea produselor noi sau a celor care urmeaza sa apara, dar in paralel a si lucrat la cateva jocuri noi pentru iPad, dar si contirnuarea pentru iPhone/iPod Touch a celebrului joc din seria Sims : The Sims 3 World Adventures.

Versiunea aceasta incepe ca oricare alta, trebuie sa va obisnuiti cu stilul de joc, sa va customizati caracterul, etc, practic sa intrati in rutina Sims si sa invatati de la inceput cat mai multe despre caracterul vostru si nevoile sale. In Sims 3 World Adventures aveti acelasi stil de questing, task-uri noi vor aparea pe masura ce inaintati in joc, iar voi trebuie sa aveti grija ca personajul vostru sa le indeplineasca pentru a inainta de-a lungul lumii Sims.

The Sims 3 World Adventures aduce nou, fata de versiunea anterioara, 3 noi locatii : Franta, China si Egipt, fiecare complet customizata, oferindu-va o cu totul alta perspectiva asupra lumii Sims. In fiecare locatie veti gasi cladiri specifice zonei, atractii turistice dar si task-uri noi pe care va trebui sa le indepliniti. Cele 3 locatii insumeaza un total de 52 de goals si 4 mini jocuri : explorarea ruinelor, zborul cu avionul, schimbul de artefacte(troc) si cateva jocuri ce implica invatarea limbii locale.

Per total The Sims 3 World Adventures ofera o experienta total noua care probabil va va tine ocupati cateva ore bune cu personajul vostru daca sunteti un pasionat al The Sims, cel putin asa s-a intamplat cu cei care au testat-o pana acum.

Din pacate The Sims 3 World Adventures este disponibil doar in US AppStore momentan asa ca pentru cei care au cont doar in Ro AppStore asteptarea continua. Daca aveti cont in US AppStore atunci puteti cumpara aplicatia de aici pentru 6.99$, in Ro ar ajunge undeva pe la 5.99€.