Element LockScreen – un nou LockScreen cydget

[vimeo]http://vimeo.com/10141550[/vimeo]

Element LockScreen este un nou widget, facut de developerul aplicatiei SpringBoard Rotator in colaborare cu un alt developer, va ofera optiunea de a avea in LockScreen-ul telefonului vostru toate datele pe care le-ati gasi in mod normal folosind cate o aplicatie diferita din iPhone.

Folosind Element LockScreen puteti avea acces la lista de apeluri, agenda, SMS-uri, feed-uri, Twitter, FaceBook, foarte multe optiuni care pot fi accesate direct din LockScreen in loc de folosirea a cate unei aplicatii pentru fiecare in parte. Element LockScreen functioneaza prin intermediul Cydget, deci trebuie sa aveti toata infrastructura mobilesubstrate a acestuia instalata.

O demonstratie aveti in imaginea de mai sus, widget-ul pare interesant insa va spun de pe acum ca va consuma multe resurse pentru ca functioneaza pe baza de mobilesubstrate si toata aceasta infrastructura necesita multe resurse, iar autonomia bateriei va avea si ea de suferit.

Element LockScreen poate fi downloadat din Cydia, instalarea e gratuita, despre necesitatea cumpararii vreunei licente nu stiu, asa ca bucurati-va de el cat e gratuit.

Articolul precedentThe Sims 3 World Adventures e disponibil in AppStore
Articolul următorAplicatii gratuite sau la pret redus 02.04.2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.