Prima Pagina firmware 3.1.3 Spirit compatibil cu toate platformele

Spirit compatibil cu toate platformele

MuscleNerd a venit cu vesti bune astazi, pe contul sau e pe Twitter a anuntat ca Spirit, jailbreak-ul lui comex, este compatibil cu toate iDevice-urile, posibil si cu iPad 3G, insa nu a facut nici un fel de referire la versiunile de firmware pe care acesta va functiona.

Daca e sa ne luam dupa afirmatiile sale anterioare in care spunea ca Spirit ar putea fi portat fara probleme chiar si pe firmware 3.1.3 atunci e posibil ca aceasta solutie de untethered jailbreak sa functioneze pe firmware 3.1.2/3.1.3/3.2 fara probleme, dar e totodata foarte posibil ca Apple sa scoata un nou update la scurt timp dupa lansarea sa.

Cat priveste data disponibilitatii nu se stie nimic inca, MuscleNerd spunea ieri ca echipa lucreaza intens la perfectionarea solutiei si cam atat, unele voci din comunitatea iPhone sustin ca solutia va fi disponibila dupa lansarea firmware 3.2/iPad 3G insa ramane de vazut cand se vor hotara baietii sa ne-o ofere.

In concluzie, stati pe aproape deoarece nu se stie cand va fi disponibil pentru download programul care va face fericiti multi posesori de iPhone 3GS/iPod Touch 3G cu firmware 3.1.3.

 • Pingback: Apple iPhone (1st gen/3G/3GS) - discutii generale, aplicatii, deblocare etc. - Page 793 - Computer Games Forum()

 • Valentin

  sa inteleg ca in momentul de fata sun posesorii de 3gs care nu au putu face jailbreak ?? pff…nasol…dar la fel ca si mine sunt multi care nu pot face unlock la 05.12.01 , ce zici? se va mai ocupa cineva si de problema asta cu unlock …sau toti il dau uitari si se axeaza doar pe ipad ?

 • @Valentin: Sunt utilizatori care au iPhone 3GS cu firmware 3.1.3 si nu pot face jailbreak. Despre decodare nu se aude nimic si ramane probabil pentru vara.

 • Valentin

  am intels …………asa ca “”” vand iphone 3g (05.12.01) folosit o luna nici o zagietura impecabil …..cereri de pret pe : strutzu2007@yahoo.com

 • @Valentin: Eu as spune sa ai rabdare, nu e stie de unde apare unul cu o solutie de decodare.

 • aliennuteteme2003

  Dacă ai 3g… vinde-l. Nu mai aştepta după unlock. O sa pierzi mult din preţ dacă o sa vrei sa-l vinzi mai încolo. Eu deja mă gândesc sa vând 3gs-ul ca sa nu pierd prea mult la preţ in vara când iese 4-th gen. Oricum unlock pana la vara nu o sa ai.

 • alex

  Salut. Mi`am cumparat de curand un Iphone 3G 3.1.3 (05.12.01 ) si vreau sa stiu dak ii pot face jailbreak (doar jailbreak nu si unlock ), pt k sunt ff confuz in urma informatiilor gasite. Astept raspuns. Mersi !

 • macelaru73