Spirit compatibil cu toate platformele

MuscleNerd a venit cu vesti bune astazi, pe contul sau e pe Twitter a anuntat ca Spirit, jailbreak-ul lui comex, este compatibil cu toate iDevice-urile, posibil si cu iPad 3G, insa nu a facut nici un fel de referire la versiunile de firmware pe care acesta va functiona.

Daca e sa ne luam dupa afirmatiile sale anterioare in care spunea ca Spirit ar putea fi portat fara probleme chiar si pe firmware 3.1.3 atunci e posibil ca aceasta solutie de untethered jailbreak sa functioneze pe firmware 3.1.2/3.1.3/3.2 fara probleme, dar e totodata foarte posibil ca Apple sa scoata un nou update la scurt timp dupa lansarea sa.

Cat priveste data disponibilitatii nu se stie nimic inca, MuscleNerd spunea ieri ca echipa lucreaza intens la perfectionarea solutiei si cam atat, unele voci din comunitatea iPhone sustin ca solutia va fi disponibila dupa lansarea firmware 3.2/iPad 3G insa ramane de vazut cand se vor hotara baietii sa ne-o ofere.

In concluzie, stati pe aproape deoarece nu se stie cand va fi disponibil pentru download programul care va face fericiti multi posesori de iPhone 3GS/iPod Touch 3G cu firmware 3.1.3.

Articolul precedentiPad – noi secrete dezvaluite
Articolul următorAplicatii gratuite sau la pret redus 05.04.2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.