Prima Pagina Apple iPad – noi secrete dezvaluite

iPad – noi secrete dezvaluite

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F52osxxZvvc[/youtube]

Deasupra aveti un video in care gasiti explicatii dar si poze despre cum poate fi desfacut un iPad, tutorialul a fost facut de baietii de la iFixit care au desfacut iPad-ul imediat dupa ce le-a fost livrat de la Apple.

Cautarile prin structura interna a iPad au dezvaluit faptul ca tableta are incorporat un set de 2 baterii conectate intre ele, capacitatea acestora fiind de aproximativ 5.5 ori mai mare decat bateria iPhone-ului, nici nu mai e de mirat faptul ca tableta functioneaza cel putin 10 ore fara incarcare tinand cont ce are “sub capota”. Cautarile au relevat totodata faptul ca iPad-ul are intr-adevar 512MB RAM compus din 2 stick-uri de 256MB RAM, capacitatea sporita fiind unul dintre motivele pentru care tableta este atat de rapida.

So, iPad-ul este pe placul tuturor celor care au incercat-o, avem deja o solutie de jailbreak pentru ea asa ca eu unul ma astept ca Apple sa vanda destul de multe iPads in saptamanile ce vor urma.

Si la final un iPad stress test de la PcWorld.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-i5i3ozyPS8[/youtube]

  • alextud

    Pe wikipedia apare ca are 256 MB si foloseste aceasi sursa ca si cea prezentata aici http://www.ifixit.com/Teardown/iPad-Teardown/2183/2

  • @alextud: Asa-i, intre timp s-au corectat si cei de la iFixit si se pare ca are 256MB, nu 512.
    Decoding the part number shows there is 2Gb of memory inside. This translates into ~128MB of memory per die, for 256 MB total. (NOT 512MB, as we previously reported.)