Hockey Nations 2010 disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6a0IZvOR9DQ[/youtube]

Evadam putin din toata nebunia cu iPad-ul si va prezint un joculet nou lansat in AppStore, Hockey Nations 2010, un tournament hockey game pentru iPhone/iPod Touch inspirat in anumite privinte din jocurile Olimpice care au avut loc anul acesta in Canada.

Din pacate in AppStore nu exista chiar atat de multe sports games cu hockey si acesta umple foarte bine golul lasat de developeri. Hockey Nations 2010 este un arcade sports game cu 2 moduri de joc, unul in care jucati impotriva altor echipe nationale pentru a castiga medalia de aur la Olimpiada, ori puteti juca meciuri impotriva altor echipe nationale insa fara nici un fel de miza, doar pentru palmares.

Din punct de vedere grafic jocul nu exceleaza insa este indeajuns de bine facut incat sa nu-ti para rau ca l-ai cumparat, toate meciurile se joaca in singura arena disponibila, jucatorii arata destul de “urat” priviti de aproape insa in camera view imaginea de ansamblu arata chiar ok.

Singura mare problema a acestui joc este AI-ul, e ca si cum ati juca la nivel profesionist, adversarii sunt cu cateva clase peste voi si majoritatea timpului il veti pierde recuperand pucul in joc sa trageti la poarta. Din pacate nici portarul nu e configurat bine si spun asta fiindca de cele mai multe ori isi aduce aminte sa apere abia dupa ce luati gol. All-in-all e un joc interesant insa trebuie sa aveti putina rabdare cu el.

Hockey Nations 2010 poate fi cumparat din Ro AppStore pentru 2.99€ de aici, un pret cam mare zic eu, avand in vedere ce ofera, insa pe de alta parte nu prea exista alte optiuni pentru fanii sportului.