iFile si Cydia pe iPad

iPad-ul a fost jailbroken la nici macar o zi dupa lansarea oficiala, dupa cum deja stiti, iar acum avem si primele imagini cu Cydia, iFile si un emulator N64 ruland pe iPad.

Am prezentat deja faptul ca echipa lucreaza din greu la perfectionarea solutiei pentru jailbreak numita Spirit, insa s-ar putea sa trebuiasca sa asteptam pana la lansarea iPad 3G pentru a vedea solutia disponibila deoarece Apple a facut ieri anuntul cel mare, anume prezentarea iPhone OS 4.0.

Din cate vedeti in poza din stanga iFile functioneaza fara nici o problema pe iPad, scalarea imaginii se face foarte bine insa deocamdata nu avem nici un fel de imagini cu Cydia deschisa, insa s-ar parea ca saurik a lucrat la compatibiltatea Cydia cu iPad si probabil vom avea imagini cu asta in curand.

UPDATE : Aveti mai jos o imagine cu Cydia si emulatorul N64 ruland pe iPad. Thanks radu.

UPDATE 2 : Aveti mai jos un video cu o persoana jucand Mario Kart pe iPad!

Articolul precedentHockey Nations 2010 disponibil in AppStore
Articolul următoriTunes va avea integrat Facebook Connect
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.