Prima Pagina aplicatii iFile si Cydia pe iPad

iFile si Cydia pe iPad

iPad-ul a fost jailbroken la nici macar o zi dupa lansarea oficiala, dupa cum deja stiti, iar acum avem si primele imagini cu Cydia, iFile si un emulator N64 ruland pe iPad.

Am prezentat deja faptul ca echipa lucreaza din greu la perfectionarea solutiei pentru jailbreak numita Spirit, insa s-ar putea sa trebuiasca sa asteptam pana la lansarea iPad 3G pentru a vedea solutia disponibila deoarece Apple a facut ieri anuntul cel mare, anume prezentarea iPhone OS 4.0.

Din cate vedeti in poza din stanga iFile functioneaza fara nici o problema pe iPad, scalarea imaginii se face foarte bine insa deocamdata nu avem nici un fel de imagini cu Cydia deschisa, insa s-ar parea ca saurik a lucrat la compatibiltatea Cydia cu iPad si probabil vom avea imagini cu asta in curand.

UPDATE : Aveti mai jos o imagine cu Cydia si emulatorul N64 ruland pe iPad. Thanks radu.

UPDATE 2 : Aveti mai jos un video cu o persoana jucand Mario Kart pe iPad!

  • Serban

    Foarte tare ca au reusit deja sa sparga iPadul ! 🙂 Sincer, nu ma asteptam sa faca jailbreak asa de repede, avand in vedere ca 3.1.3 nu avea solutie de jailbreak.

    Cydia se vede ca este portata direct de pe iPhone si facut un upscale, dar chiar si asa, bravo lor ! Pacat ca Apple va inlocui gaura in cel mai nou update, care nu va fi OS 4.0, ci unul care prevad ca va aparea in maxim o luna. Asa se intampla cu orice produs nou, apare un firmware update destul de rapid dupa lansare care sa rezolve bugurile.

    Oricum, kudos pentru Spirit !

  • Tocmai de aia nu a aparut jb pentru 3.1.3 pana acum, il tineau pentru iPad si acum ca au “spart-o” il vor lansa. In ceea ce priveste update-ul, ma cam indoiesc ca vor acoperi gaura pana la iPhone OS 4.0, si asa jailbreak-ul asta nu face decat sa le ajute vanzarile, ce motiv ar avea sa isi puna bete in roate?