Suport pentru printarea documentelor in iPhone OS 4.0

Se pare ca in documentatia iPad-ului in dreptul informatiilor pentru aplicatia iWork exista indicatii privind posibila disponibilate a unui suport pentru printarea documentelor folosind iPad/iPhone-ul drept sursa.

Acest lucru nu este de exclusiva noutate, deja exista cel putin o aplicatie care permite sincronizarea iPhone-ului cu PC-ul pentru a printa documente folosind o imprimanta conectata la acelasi PC insa un suport nativ pentru aceasta functie si posibilitatea conectarii telefonului direct la imprimanta folosind o conexiune Bluetooth/WiFi ar fi intr-adevar un feature foarte util.

Desigur ca aceste informatii sunt doar interpretari ale documentatiei Apple si nu exista nici o data solida deocamdata care sa le sustina insa in mod sigur vom avea daca aceste indicatii sunt adevarate cat si multe alte informatii noi despre iPhone OS 4.0 maine seara in timpul keynote-ului Apple.

Cu ocazia asta va readuc aminte, maine seara la ora 20:00 va astept aici pentru a vedea LIVE si discuta keynote-ul Apple.