Apple a vandut 7.5 milioane iPhones in primele 3 luni din 2010

Conform unui nou studiu, Apple a vandut aproximativ 7.5 milioane de iPhones in primele 3 luni ale acestui an, o cifra colosala daca stam sa ne gandim ca cel mai ieftin model de iPhone costa 399$ si cel mai scump 599$, dar asta doar in SUA.

Acelasi studiu plaseaza Apple in topul companiilor care fac cele mai bune smartphone-uri din lume cu un procentaj de 56% din raspunsuri, top in care Nokia se afla pe pozitia a 2-a cu 27% dintre voturi, adica mai putin de jumatate, in timp ce restul de 32% ramane celorlati mari producatori de terminale mobile. Totodata 95% dintre cei chestionati au declarat ca urmatorul terminal mobil cumparat va apartine Apple, un procent foarte mare care denota faptul ca increderea oamenilor in Apple si produsele acesteia a crescut extrem de mult de la lansarea iPhone-ului.

While we believe that this retention can change rapidly, anecdotally during our survey we even received emails from three respondents asking when the next iPhone will be available.

Desigur ca toate aceste date sunt doar rezultatele unor studii, si trebuie privite cu o oarecare doza de neincredere deoarece nu ar fi prima oara cand analistii dau gres.

4 COMENTARII

  1. Eu cred k de cand a aparut versiunea 3.1.3 le-au scazut vnzarile la telefoane pt k nu mai poti sa faci si tu macar un jailbreak nu unlock doar jailbreak si asta e cam tot farmecu la iphone daca il ti asa k in fabrica nu este cine stie ce telefon….

  2. Da stiu k abar nu au ce e ala jailbreak….am si eu niste tovarasi care nu au auzit de jailbreak si le-am facut eu pt k ei habar nu aveau cu ce se manaca….eu mi-am cumparat un ipod touch prima generatie il acm de cand a aparut si primu jailbreak a fost la 1.1.0 si mila facut un prieten si am fost incantat si de aia mi-am cumparat si iphone pt k am fost incantat de ce pot face cu el dar acum daca ar fi sa imi cumpar nu mi-asi mai cumpara asa fara jailbreak…