Apple a vandut 7.5 milioane iPhones in primele 3 luni din 2010

Conform unui nou studiu, Apple a vandut aproximativ 7.5 milioane de iPhones in primele 3 luni ale acestui an, o cifra colosala daca stam sa ne gandim ca cel mai ieftin model de iPhone costa 399$ si cel mai scump 599$, dar asta doar in SUA.

Acelasi studiu plaseaza Apple in topul companiilor care fac cele mai bune smartphone-uri din lume cu un procentaj de 56% din raspunsuri, top in care Nokia se afla pe pozitia a 2-a cu 27% dintre voturi, adica mai putin de jumatate, in timp ce restul de 32% ramane celorlati mari producatori de terminale mobile. Totodata 95% dintre cei chestionati au declarat ca urmatorul terminal mobil cumparat va apartine Apple, un procent foarte mare care denota faptul ca increderea oamenilor in Apple si produsele acesteia a crescut extrem de mult de la lansarea iPhone-ului.

While we believe that this retention can change rapidly, anecdotally during our survey we even received emails from three respondents asking when the next iPhone will be available.

Desigur ca toate aceste date sunt doar rezultatele unor studii, si trebuie privite cu o oarecare doza de neincredere deoarece nu ar fi prima oara cand analistii dau gres.

Articolul precedentSuport pentru printarea documentelor in iPhone OS 4.0
Articolul următorCe ar putea aduce iPhone OS 4.0
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.