geohot isi indreapta atentia catre firmware 3.2

Aseara geohot a postat pe blogul sau pentru iPhone cateva hash-uri pentru bootrom-ul si iBoot-ul iPad-ului, hash-uri de care se va ajuta pentru a face jailbreak iPad-ului folosind solutia sa pentru untethered jailbreak si speram noi ca va porta solutia si pe firmware 3.1.3.

Este oarecum ciudat ca si geohot se apuca de facut un jailbreak pentru iPad insa sunt 100% sigur ca s-a plictisit sa astepte dupa Spirit si MuscleNerd, care a anuntat deja ca jailbreak-ul facut de el si comex va iesi cel mai probabil dupa lansarea iPad 3G, adica la sfarsitul acestei luni.

Nu e nimic rau in putina competitie insa din pacate atunci cand 2 echipe distincte lucreaza la 2 solutii de jailbreak exista o sansa foarte mare ca fiecare sa isi lanseze propria versiune de jailbreak, cu posibil 2 exploit-uri separate si astfel vom ramane fara nici un fel de acoperire pentru iPhone OS 4.0.

Totusi, daca geohot s-a apucat de firmware 3.2 o va duce la capat, doar o lansare a Spirit l-ar putea determina sa renunte la lucru insa e greu de crezut, stiiut fiind faptul ca ego-ul sau e destul de mare si doreste sa fie in centrul atentiei mai mereu.

Articolul precedentVideos cu cateva features din iPhone OS 4.0
Articolul următoriPhone OS 4.0 – multitasking-ul nu suna chiar atat de rau
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.