Un nou untethered jailbreak video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z7DU8XMKWRE[/youtube]

Un nou video cu un iPod Touch 3G jailbroken complet a aparut pe internet aseara, video-ul a fost promovat de MuscleNerd prin intermediul contului sau de pe Twitter deci este 100% adevarat si avand in vedere ca geohot a prezentat o alta versiune saptamana trecuta, avem in momentul de fata 2 programe care fac jailbreak complet terminalelor cu bootrom nou.

Acest jailbreak a fost developat si prezentat de un user numit comex, nu exista detalii in legatura cu vreun site al acestuia insa daca MuscleNerd l-a promovat inseamna ca e 100% legitim si este o solutie viabila care probabil va fi folosita la vara daca geohot va scoate jailbreak-ul sau dupa ce va fi disponibil iPad-ul.

Totusi, avand in vedere ca jailbreak-ul lui geohot este doar pentru o versiune de firmware, e posibil ca si aceasta varianta sa urmeze aceeasi cale, oricum, din acest moment stim sigur ca exista 2 exploit-uri pentru jailbreak asa ca sansele ca un program de jailbreak pentru firmware 3.1.3 au crescut foarte mult si probabil in saptamanile urmatoare vom avea ceasta solutie disponibila.

Articolul precedentNavigon 1.5 disponibil in AppStore
Articolul următorDecodare permanenta pentru iPhone 3G
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.