iPhone OS 4.0 a fost jailbroken!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TmgriOT_9kI[/youtube]

iPhone OS 4.0 beta a fost lansat aseara si MuscleNerd, membru Dev Team, a postat primul video cu un iPhone ruland iPhone OS 4.0 jailbreak-uit! iPad-ul a fost jailbroken la 1 zi dupa lansarea oficiala insa iPhone OS 4.0 a fost mult mai usor de jailbreak-uit si iata ca la mai putin de o zi de la la lansarea oficiala a iPhone OS 4.0 beta avem si primul video cu un iPhone ruland o versiune jailbroken a acestuia.

MuscleNerd a atentionat utilizatorii sa nu incerce inca versiunea beta a firmware 4.0 pentru ca deocamdata are multe buguri, eu va recomand sa mai asteptati pana la beta 2 sau 3 si abia dupa sa va incumetati la o instalare a iPhone OS 4.0.

Viitorul suna bine, inca de pe acum avem sperante ca la vara iPhone OS 4.0 oficial va fi jailbroken si desigur se va gasi si un exploit pentru decodarea baseband-ului sau.

Articolul precedentApple interzice folosirea flash-ului in aplicatiile pentru iPhone OS
Articolul următoriPhone OS 4.0 disponibil pentru toti!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.