iPhone OS 4.0 disponibil pentru toti!


Deasura aveti un video in care iH8sn0w ne demonstreaza cum poate fi modificat un ipsw al iPhone OS 4.0 beta, pentru a fi folosit de orice persoana care nu are UDID-ul telefonului inscris in contul unui developer.

iH8sn0w spune ca un custom ipsw cu respectiva modificare va functiona fara probleme pentru oricine! iH8sn0w a spus ca va scoate o versiune de sn0wbreeze care ne va da posibilitatea de a face custom ipsw’s pentru iPhone OS 4.0 beta, si daca va reusi sa mentina si baseband-ul atunci oricine va putea avea acces la versiunea beta fara nici un fel de risc.

10 COMENTARII

  1. uu super tare imi place cum suna:X asta da stire.. iH8sn0w mereu face programe care merita munka 🙂 sta bine in centrul atentie zic eu

  2. Cam 2 saptamani mai sunt , stii ceva de o data exacta ?? App pot avea garantia k o sa gasesc la tn pe site unlock-ul 😀 , k sa stiu unde sa ma uit mai frecvent :))

  3. @DIESEL: Peste 2 saptamani va fi prezentat si tot atunci vom afla si cand va fi disponibil pentru toata lumea.

    Da, vei gasi tutorial pentru jailbreak si decodare aici pe site imediat ce vor aparea programele respective. Asta se va intampla la cateva zile dupa disponibilitatea iPhone OS 4.0.