A treia solutie pentru untethered jailbreak?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UlBEYFxfoyc[/youtube]

Dupa Spirit si solutia lui geohot astazi a aparut o noua echipa care a facut un video(cel de deasupra) in care demonstreaza ca a reusit sa faca jailbreak permanent unui iPod Touch 3G. Din cate se poate observa video-ul indeplineste toate conditiile impuse de MuscleNerd in tutorialul sau, totusi nu vad un background modificat pentru a demonstra ca intr-adevar Winterboard functioneaza.

Echipa care a facut acest video se numeste iPhoneDevTeam si a anuntat ca va lansa solutia pe 12 aprilie insa eu personal tind sa cred ca este doar un fake,  si cam atat, video-ul avand menirea de a forta mana celor de la Dev Team si geohot pentru a scoate mai repede jailbreak-ul.

UPDATE : In video se observa foarte clar ca atunci cand „Cydia” este deschisa ii apare badge-ul pentru updates dar cand iese in SpringBoard in dreptul iconitei pentru Cydia nu apare nici un badge pentru update, so e clar un video fake.

Articolul precedentApple a interzis flash-ul datorita multitasking-ului
Articolul următorRemote SMS – trimite SMS-uri din PC folosind iPhone-ul
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.