Prima Pagina aplicatii Remote SMS – trimite SMS-uri din PC folosind iPhone-ul

Remote SMS – trimite SMS-uri din PC folosind iPhone-ul

Remote SMS este o aplicatie foarte interesanta pentru iPhone cu ajutorul careia puteti trimite SMS-uri direct de pe PC folosind iPhone-ul, un proces aproximativ asemanator cu cel de la Nokia si alte telefoane mobile care aveau un PC Suite cu un program de trimis SMS/MMS-uri.

Remote SMS functioneaza putin diferit fata de metoda de la Nokia deoarece aplicatia creeaza un server virtual in iPhone, voi va conectati la el prin intermediul WiFi folosind browserul din PC, scrieti mesajul si il trimiteti, dupa care iPhone-ul il preia si il transmite mai departe catre persoana spre care trebuie sa ajunga. Sincer sa fiu imi lipsea aceasta metoda de a trimite SMS-uri, stiti cu totii ca tastatura iPhone-ului nu e una dintre cele mai comode si e destul de greu sa scrii mesaje pe ea asa ca daca nu va descurcati chiar atat de bine cu tastatura telefonului va recomand sa incercati Remote SMS.

Remote SMS poate fi cumparata din Ro AppStore pentru 0.79€ de aici.

 • Poison

  O aplicatie de genul asta exista de mult timp in Cydia, numita treasonSMS, insa m-ar incanta mai mult asta ca nu este mobilesubstrate addon

 • iPhone Freak

  Exista pe undeva aplicatia asta pe net? Fara plata 🙂

 • @iPhone Freak: Google is your friend 😀

 • iPhone Freak

  @zaone: nu am gasit pe google si de-asta intreb. daca tu spui ca exista mai caut, daca nu, nu 🙂 so cum e, exista?

 • Tim

  In sfarsit. Le-a luat ceva timp. O gramada.