geohot aproape de a termina jailbreak-ul

In partea stanga aveti o imagine cu o iPad ce are in SpringBoard 2 iconite foarte interesante, blackra1n si Cydia, semna ca geohot lucreaza constant la perfectionarea solutiei de untethered jailbreak pentru iPad si restul terminalelor care au firmware 3.1.3, speram noi.

Anuntul privind postarea pozei a fost facut in cursul serii trecute de catre geohot, hackerul postand poza pe blogul sau dar avand grija sa posteze inca una cu o iPad pornind in verbose mode. Din pacate geohot inca nu da nici un fel de detalii privind data lansarii noii solutii pentru untethered jailbreak, totodata nu specifica clar daca solutia sa va functiona atat pe iPad cat si pe terminalele cu firmware 3.1.3.

So, chiar daca e vorba doar de o poza macar stim ca se lucreaza la solutie si aceasta functioneaza, stiu ca sunt multi printre voi care vor sa vada odata aceste solutii in locul pozelor, dar asta nu depinde de noi si nici nu putem forta lansarea acestora prin nici o metoda.

1 COMENTARIU

  1. […] geohot aproape de a termina jailbreak-ul | iPhone – tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, joc… he's close. Totodata a aparut un nou video cu iPad jailbroken si ruland un emulator N64, insa video-ul e pentru solutia Spirit si nu cea a lui geohot, deci in momentul de fata se lucreaza la 2 solutii pentru untethered jailbreak. __________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. […]