AutoSHSH – aplicatia care salveaza automat SHSH-uri

NU PUTETI FACE JAILBREAK cu aceasta aplicatie!
Acum cateva zile v-am prezentat un articol in care anuntam ca iH8sn0w va scoate o aplicatie ce va salva automat fisierele SHSH DOAR pentru iPad/iPhone 3GS/iPod Touch 3G, pe care le veti putea folosi mai tarziu pentru a face restore la o anumita versiune de firmware, si totul fara a fi nevoiti sa faceti jailbreak.

Aseara iH8sn0w a lansat in sfarsit aplicatia si aceasta functioneaza fara nici o problema insa va anunt de pe acum ca utilitatea acesteia este limitata in sensul ca acele SHSH-uri vor putea fi folosite doar numai cu un anumit program special numit Umbrella, insa folosirea acestui program necesita cunostinte cel putin medii despre Windows si este destul de greu de parcurs.

AutoSHSH din pacate nu poate salva fisiere SHSH decat pentru firmware 3.1.3/3.2(iPad) deoarece acestea sunt singurele pe care Apple le semneaza acum, deci daca aveti SHSH pentru firmware 3.1.3 in Cydia nu are nici un rost sa va bateti capul cu aplicatia asta deoarece metoda de restore folosind SHSH-urile din Cydia este mult mult mai usoara.

Daca totusi doriti sa va salvati SHSH-uri iata cum puteti face acest lucru :

  • Asigurati-va ca sunteti conectat la internet si aveti instalata Java pe PC(daca nu aveti sau nu sunteti sigur apasati NO cand primiti mesajul de atentionare de dupa deschiderea aplicatiei si veti fi directionati pentru a downloada Java);
  • Introduceti telefonul in Recovery Mode deoarece prin aceasta metoda vor fi salvate SHSH-urile(aveti un tutorial aici) si apasati butonul Grab my SHSH blobs.
  • Veti fi intrebat unde doriti sa fie salvate SHSH-urile pentru device-ul vostru, selectati locatia si apasati OK, dupa care lasati programul sa isi faca treaba. Cand va termina veti fi anuntati printr-un mesaj de avertizare.
  • Dupa ce ati salvat fisierul SHSH puteti sta linistit deoarece il veti putea folosi pentru a face restore la versiunea de firmware curenta chiar daca nu le aveti salvate si in Cydia.

Repet, acest proces este necesar DOAR pentru utilizatorii de iPad/iPhone 3GS/iPod Touch 3G deoarece acestia sunt singurii care au nevoie de SHSH-uri salvate in Cydia.

Puteti downloada AutoSHSH de aici : [download id=”39″]