Apple lintroduce o noua linie de MacBook Pros

Dupa o foarte lunga asteptare Apple a lansat in sfarsit noua linie de MacBook Pros dotate cu procesoare Intel i5 si i7, procesoare care ofera un foarte mare boost de performanta insa acesta costa, cat anume veti vedea in cele ce urmeaza. Incepand de astazi modelele MacBook Pro de 15″ respectiv 17″ vor fi dotate cu procesoare i5/i7, 4GB de RAM si chipul grafic GeForce GT 330M, din pacate modelele de 13″ nu vor avea parte de procesoarele i5/i7, singura varianta fiind cea cu procesor Core 2 Duo insa absolut toate modelele vor veni cu minim 4 GB DDR 3 1066MHZ RAM.

In ceea ce priveste pretul, cel mai ieftin MacBook Pro de 13″ costa 1199$, si cel mai scump model de 17″ atinge 2199$, insa daca va apucati si va customizati jucaria direct pe site-ul Apple s-ar putea sa dati mai mult decat dublu pe el. Odata cu introducerea noului hardware Apple a actualizat si datele privind autonomia bateriei, astfel ca modelul de 13″ atinge 10 ore de utilizare fara incarcare, iar modele de 15″/17″ ating aproximativ 9 ore de utilizare intensa.

Trebuie sa recunosc ca pe langa design, autonomia bateriei a fost unul dintre lucrurile pe care le-am admirat cel mai mult la laptop-urile celor de la Apple insa din pacate toate acestea au un pret, destul de ridicat spun eu pentru hardware-ul inclus in pachetul de baza. So, cine isi cumpara un MacBook Pro nou?