eMAG vinde iPad in Romania din 15 aprilie

eMAG.ro, unul dintre cele mai mari magazine online din Romania este incepand de aseara si primul magazin din tara care comercializeaza iPads. Pentru moment sunt acceptate doar pre-comenzi, iar produsul in sine ar fi disponibil peste 2 zile dupa cum scrie pe site-ul celor de la eMAG.

Preturile nu sunt chiar atat de mici, o iPad de 16 GB costa 2400 lei, adica aproximativ 800$ fata de 500$ la Apple, cea de 32 GB 2900 lei si modelul de 64GB 3400 lei. Momentan sunt disponibile doar modelele WiFi only, dar e de inteles avand in vedere ca doar pe site-ul Apple pot fi facute pre-comenzi pentru versiunea 3G a iPad-ului. Facand o comparatie cu preturile de pe okazii.ro de exemplu, la eMAG sunt destul de ieftine iPad-urile, asta deoarece pe okazii.ro o iPad are un pret de pornire de 2400 lei si ajunge undeva pe la 3200 lei(preturi pe masura site-ului), insa la eMAG aveti garantie si siguranta ca produsul e cel comandat.

Trebuie sa recunosc ca sunt foarte suprins de faptul ca un magazin online din Romania comercializeaza iPads atat de repede dupa lansarea oficiala, ma asteptam ca in Romania sa ajunga doar prin Orange si asta undeva prin luna mai-iunie dupa lansarea internationala a iPad-ului, deci presupun ca aceste modele au fost cumparate de la alti comercianti si nu de la Apple care momentan nu asigura distribuirea internationala.

In concluzie, cine isi comanda o iPad de la eMAG?

via zoso

Articolul precedentOpera Mini disponibil in AppStore!
Articolul următorVideo : Splinter Cell Conviction pentru iPhone si iPod Touch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.