eMAG vinde iPad in Romania din 15 aprilie

eMAG.ro, unul dintre cele mai mari magazine online din Romania este incepand de aseara si primul magazin din tara care comercializeaza iPads. Pentru moment sunt acceptate doar pre-comenzi, iar produsul in sine ar fi disponibil peste 2 zile dupa cum scrie pe site-ul celor de la eMAG.

Preturile nu sunt chiar atat de mici, o iPad de 16 GB costa 2400 lei, adica aproximativ 800$ fata de 500$ la Apple, cea de 32 GB 2900 lei si modelul de 64GB 3400 lei. Momentan sunt disponibile doar modelele WiFi only, dar e de inteles avand in vedere ca doar pe site-ul Apple pot fi facute pre-comenzi pentru versiunea 3G a iPad-ului. Facand o comparatie cu preturile de pe okazii.ro de exemplu, la eMAG sunt destul de ieftine iPad-urile, asta deoarece pe okazii.ro o iPad are un pret de pornire de 2400 lei si ajunge undeva pe la 3200 lei(preturi pe masura site-ului), insa la eMAG aveti garantie si siguranta ca produsul e cel comandat.

Trebuie sa recunosc ca sunt foarte suprins de faptul ca un magazin online din Romania comercializeaza iPads atat de repede dupa lansarea oficiala, ma asteptam ca in Romania sa ajunga doar prin Orange si asta undeva prin luna mai-iunie dupa lansarea internationala a iPad-ului, deci presupun ca aceste modele au fost cumparate de la alti comercianti si nu de la Apple care momentan nu asigura distribuirea internationala.

In concluzie, cine isi comanda o iPad de la eMAG?

via zoso

12 COMENTARII

 1. Nu cred ca o sa aiba succes la emag, asa cum nu a avut si MacBook Air. Eu astept 3G, dar nu de la emag, direct din state 🙂

  Tu Zaone, iti iei?

 2. @onu:

  din cate stiu eu alea cu 3G sunt cu microsim … in romania nu are nimeni microsim, doar in state au asa ceva … deci ce sa faci cu aia cu 3G ?

 3. @shaqvill: Sa cumpar o iPad doar pentru a-i face un review… nu prea merita, site-ul asta nu face atat de multi bani incat sa-mi permita sa cumpar cele mai noi gadgets, sa le fac review si dupa sa le tin pentru mine sau sa le fac cadou.

 4. @zaone:

  ok, nici o problema, inteleg, sper ca site-ul tau sa urce in timp si sa devina mult mai mult decat este acum!

  si eu astept iPhone 4G… sa vedem cu ce optiuni apare, cat despre iPad nici eu nu mi-am luat pt mine personal dar am facut cadou la cineva lol!