Opera Mini disponibil in AppStore!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OpTCS3g-cBY[/youtube]

Nu, nu visati! Opera Mini este disponibil in AppStore incepand de astazi! Dupa 20 de zile de asteptare celebrul browser a fost acceptat in sfarsit de Apple si dupa cateva minute de testare vreau sa spun ca tot ce s-a spus pana acum despre Opera Mini este complet adevarat, browserul se misca intr-adevar mult mult mai repede decat Safari!

Se spunea ca Opera Mini este de 6 ori mai rapid decat Safari, well nu stiu daca vorbim de o diferenta chiar de 6 ori mai mare insa paginile se incarca in mod clar mai rapid, atat prin conexiunea WiFi cat si prin cea 3G, exista pinch to zoom desi initial toata lumea spunea ca nu va fi si per total experienta este 100% diferita fata de vechiul Safari!

Un review al Opera Mini gasiti aici, iar aplicatia o puteti descarca gratuit din Ro AppStore de aici.

Articolul precedentiPhone OS 4.0 jailbroken de geohot!
Articolul următoreMAG vinde iPad in Romania din 15 aprilie
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.