iPhone 4G va fi anuntat cel mai probabil pe 22 iunie

S-ar parea ca anul acesta Apple nu se grabeste deloc cu lansarea iPhone 4G/iPhone OS 4.0 avand in vedere ca si-a rezervat data de 22 iunie la Yerba Buena Center for Arts din San Francisco unde au avut loc anterioarele 2 keynote-uri pentru lansarea iPhone 3G/3GS.

Privind in urma, keynote-ul Apple din acest an va fi tinut cu aproape 2 saptamani mai tarziu decat cel de anul trecut, care a avut loc pe 9 iunie, insa avand in vedere ca iPhone OS 4.0 a fost prezentat pe 8 aprilie am convingerea ca data de 22 iunie este corecta pentru ca Apple are nevoie de cateva luni pentru a pune la punct  iPhone OS 4.0 pentru lansarea oficiala. Devansarea aceasta de 2 saptamani este datorata cel mai probabil iPad-ului, care se vinde extrem de bine in SUA, sper doar ca Apple sa faca si alte modificari ale disponibilitatii produselor datorita situatiei iPad-ului.

Privind la situatia de anul trecut cand Apple a anuntat iPhone 3GS si iPhone OS 3.0 pe 9 iunie, iPhone OS 3.0 devenind disponibil de pe 17 iunie iar iPhone 3GS de pe 19, exista posibilitatea ca anul acesta sa asistam la o disponibilitate a iPhone OS 4.0 imediat dupa prezentarea oficiala(avand in vedere data tarzie a keynote-ului) si noul iPhone 4G sa intre la vanzare fie la cateva zile dupa keynote fie pe la inceputul lunii iulie.

Mai sunt puntin peste 2 luni pana pe 22 iunie, cati dintre voi intentioneaza sa isi achizitioneze noul iPhone 4G ?

18 COMENTARII

  1. Nu va exista niciun iphone 4G. Ca doar nu trecem peste noapte la wimax ci peste 3-5 ani probabil.

    “Iphone HD” se va numi cel mai probabil.

    Cam aiurea sa folosesti in titlu formularea “iphone 4G”.

  2. MDA,daca va avea 5mp,1ghz procesor si design asemanator cu siguranta imi cumpar asa ceva…dar cam nasol stiti,in fiecare an sa schimb un Apple nu e chiar ieftin!,am dat o carutza de bani pe 3gs acum trebuie sa-l dau pe asta mult mai ieftin si sa pun inca pe atat probabil sa-mi i-au HD-ul…daca ar fi scos odata/2ani era PERFECT!

  3. @Didu: Momentan 4G vine de la generatia a 4-a, la fel ca la iPod Touch, asa ca e corect.
    @Sunris3: Aceleasi specificatii le vad si eu in noul iPhone, intr-adevar e aiurea ca scot in fiecare an cate un model nou dar trebuie sa isi scoata si ei investitiile cumva.
    @mafia: Batem pariu ca nu va avea absolut toate facilitatile OS 4.0 disponibile?

  4. Nu am de gand inca sa schimb 3GS-ul, merge prea bine , mai ales ca OS 4.0 este compatibil cu el.
    Poate il voi schimba cu generatia urmatoare , la anul daca vor mai scoate alt model.

  5. sal.zaone nush daca chiar asa va fi “The Times anunta ca testarile pentru 4G vor incepe anul acesta, urmand ca in 2011 sa se puna in vanzare primele telefoane mobile ce vor dispune de o astfel de tehnologie. ” acu sa vedem in vara daca il scoate sau nu 😀 cya

  6. @Bobo: In mod sigur va aparea un iPhone nou in vara, nu va suporta reltele 4G pentru ca nu exista chiar atat de multe in lume la ora actuala, iar pana se pune AT&T la punct cu 4G-ul vor mai trece cativa ani.

  7. Iphone 4g ar fi o solutie daca ar avea ceva in plus cu adevarat gen 2 camere, ecran mai mare… 3gs se misca mult prea bine ca sa il schimb. Dupa parerea mea ar fi timpul ca Apple sa umble putin la designul telefonului , ar fi a 4-a generatie care ar arata la fel si asta nu cred ca este un lucru bun. Sa vedem ce o sa fie…

  8. Marea problema a urmatorul iPhone va fi pretul de achizitie, in mod normal ar trebui sa fie mai mic decat pretul de lansare al lui 3GS pentru ca acum exista pe piata si Nexus One care este interesant ca pret de achizitie.