Prima Pagina Apple Video : iPhone OS 4.0 jailbroken + multitasking ruland pe iPhone 3G

Video : iPhone OS 4.0 jailbroken + multitasking ruland pe iPhone 3G

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_8Ozp2iNbTk[/youtube]

Ce vedeti mai sus este un video cu un iPhone 3G ruland iPhone OS 4.0 care a fost jailbroken, video-ul a fost facut de DarkMalloc, un apropiat al lui iH8sn0w, practic unul din developerii sn0wbreeze.

Scopul acestui video este de a demonstra ca iPhone OS 4.0 a fost jailbreak-uit insa mai important decat atat, faptul ca multitasking-ul poate fi activat pe iPhone 3G. Desi DarkMalloc spune in video ca iPhone 3G este capabil sa faca fata multitasking-ului el nu deschide decat 2 aplicatii, iar la deschiderea mai multor aplicatii mai mult ca sigur RAM-ul se va ocupa aproape in totalitate iar telefonul se va misca foarte greu.

E bine ca au reusit sa sparga iPhone OS 4.0, din pacate nu vor scoate nici un tool pentru jailbreak-uirea acestei versiuni a iPhone OS, iar teaserele acestea au inceput sa devina cam enervante, toata lumea face videos si poze insa nimeni nu vine cu ceva concret care sa poata fi folosit.

http://twitter.com/DarkMalloc
 • O sa apara zeci de clipuri/imagini cu jailbreak dar tot degeaba daca nu apare programul respectiv…deci…inutil

 • jezatheone

  e o joaca, e incitant sa faci JB dar mi se pate mult mai tare sa faci Unlock

 • jezatheone
 • @jezatheone: 100% fals, nu arata nicaieri cu certitudine ca ala e iPhone 3GS, oricum video-ul ar fi trebuit facut cu un iPod Touch 3G si nu un iPhone.

 • jezatheone

  MuscleNerd 1st public 4.0b1 jailbreak http://is.gd/buMgi ..Only JB devs til they fix their SW! iPhone3G+Mac only til more is working
  a aparut redsn0w 0.9.5 beta
  doar pentru 3G
  numai pe Mac
  pentru 4.0b1
  instructiunile le gasiti pe site-ul celor de la Dev Team http://wikee.iphwn.org/howto:rsbeta