geohot despre jailbreak-ul pentru iPad

Se pare ca geohot isi cam bate joc de comunitatea iPhone, cel putin asa reiese din ultimul sau tweet in care spune ca noul jailbreak pentru firmware 3.1.3 si iPad si custom firmware-ul pentru PlayStation 3 vor trebui sa astepte deoarece el se ocupa cu calculatul taxelor.

Stiu ca in SUA Fiscul chiar isi face treaba, spre deosebire de Romania insa ce face geohot e ridicol, in loc sa spuna ceva concret despre noul jailbreak, cum ar fi o data posibila pentru lansare sau orice altceva, spune doar ca are alte treburi de facut si ca restul vor trebui sa astepte. Poate sunt eu putin cam carcotas dar mai bine nu spunea nimic decat sa spuna asta.

Anyway, nu se stie cand se va hotara geohot sa scoata jailbreak-ul pentru firmware 3.1.3 asa ca asteptarea continua, nici MuscleNerd nu a mai spus nimic in legatura cu Spirit, probabil ramane sa il vedem la sfarsitul lunii daca geohot nu va scoate solutia sa, ori sa nu il mai vedem deloc daca geohot se va hotara sa publice jailbreak-ul sau.

Articolul precedentBiteSMS 4.7 final disponibil in Cydia
Articolul următorCastiga un iPad cu okazii.ro
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.