Prima Pagina Apple Presupuse poze cu iPhone HD

Presupuse poze cu iPhone HD

Astazi au aparut pe internet cateva imagini in care se presupune ca apare viitorul iPhone HD, desigur validitate acestor poze nu poate fi verificata si raman doar la stadiul de “zvon” insa sunt destul de interesante.

Design-ul pare inspirat din formele iPad-ului, si eu sincer ma gandesc ca iPhone HD ar putea arata destul de asemanator cu iPad, nu ar fi ceva neobisnuit ca Apple sa scoata pe piata 2 produse identice(it happened before) si eu la vara ma astept ca Apple sa introduca o versiune de iPhone foarte asemanatoare cu iPad-ul.

Detaliile acestor poze releva faptul ca au trecut prin Photoshop CS4, pentru primele 2 poze ultima modificare a fost facuta ieri iar pentru a 3-a ultima modificare dateaza de pe 23 martie, deci ar putea fi doar imaginatia bogata a unui designer plictisit si dornic de putina atentie.

So, presupunand ca ar fi adevarate, ce parere aveti de design? Dar daca iPhone HD ar fi un iPad mai mic in materie de design, l-ati cumpara?

 • dumitrescu dan

  poi cred k cor sa l aduka p toate la aceiasi culoare si material ca un fel de uniforma iar mie mi se pare destul de frumos si prezentabil ;P

 • Serban

  FAKE. hai sa fim seriosi, NIMENI in afara de Apple nu stie cum arata si ce face noul iPhone. Ati vazut cumva vreo poza reala a iPadului inainte de lansarea oficiala ?

  proved my point.

 • jezatheone

  Nu cred ca sunt poze reale. Apple nu a avut niciodata ceva atat de liniar. Totul e rotunjit la Apple.

 • Didu

  Telefonul nu se face metalic. Interferente.

 • Pare doar o carcasa goala. Nu ar arata rau, insa pare cam… ”plasticos”. Eu cred ca e fake, dar, vom vedea pe 22 iunie daca m-am inselat sau nu. 🙂

 • E foarte probabil sa fie fake, am scris si in articol ca pozele au trecut prin Photoshop, insa eu zic ca nu sunt chiar atat de departe de realitate, cel putin la marginile telefonului.