Video : iPod Touch 2G ruland iPhone OS 4.0 + in curand PwnageTool bundles pentru OS 4.0

Spuneam acum 2 zile ca pe iH8sn0w il va roade orgoliul si va posta solutia sa de jailbreak pentru iPhone OS 4.0 si iata acum cateva minute a anuntat ca va face disponibile bundles-urile pentru PwnageTool care vor permite update-ul la iPhone OS 4.0 insa numai pentru iPhone/iPod Touch-urile jailbroken si deocamdata nu se stie exact care modele.

In video-ul de mai sus aveti o demonstratie ca iPod Touch 2G poate fi jailbroken pe iPhone OS 4.0, iPhone 3G stim deja ca poate fi jailbroken, mai ramane iPhone 3GS care deocamdata a ramas pe dinafara insa eu personal cred ca va exista o solutie si pentru acest model in curand.

So, chiar daca iH8sn0w va scoate bundle-urile care trebuie introduse in PwnageTool, mai ramane o singura problema, restore-ul la iPhone OS 4.0 poate fi facut DOAR de pe Mac OSX, nu exista nici o metoda de a-l face din Windows, credeti-ma ca am incercat.

Articolul precedentVa fi sau nu va fi jailbreak pentru firmware 3.1.3
Articolul următorVideo : cum sa torturezi o iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.