sn0wbreeze pentru iPhone OS 4.0 ar putea fi lansat in curand

21

Desi iH8sn0w a spus ca nu va exista nici o versiune de sn0wbreeze pentru iPhone OS 4.0, se pare totusi ca recenta disponbilitate a redsn0w 0.9.5 pentru OS 4 s-ar putea sa il fi facut sa se razgandeasca si sa scoata pana la urma o versiune a sn0wbreeze care sa permite update la iPhone OS 4.0.

Din cate am observat astazi, echipa lui iH8sn0w a folosit un custom ipsw pentru iPhone OS 4.0 facut cu PwnageTool, avand in vedere ca update-ul la OS 4 poate fi facut doar de pe Mac OSX, si nu un program care sa faca jailbreak, cum este redsn0w. Totusi iH8sn0w se lauda ca solutia sa este mult mai buna decat redsn0w 0.9.5 nu are aceleasi probleme, iar orgoliul sau l-ar putea determina sa decida publicarea solutiei.

Pana una alta sunt sigur ca vom avea si noi ceva de castigat din razboiul orgoliilor, MuscleNerd a facut primul pas, urmeaza geohot sau iH8sn0w, indiferent care va fi sunt sigur ca solutiile de jailbreak pentru OS 4.0 se vor inmulti, pacat ca jailbreak-ul pentru firmware 3.1.3 a ramas undeva in umbra acestui “razboi”.