Prima Pagina firmware 3.1.3 Va fi sau nu va fi jailbreak pentru firmware 3.1.3

Va fi sau nu va fi jailbreak pentru firmware 3.1.3

Daca ar fi sa luam de bun raspunsul dat de iH8sn0w unui utilizator care intreba daca va exista o solutie de jailbreak pentru firmware 3.1.3 atunci raspunsul este NU, nu va exista nici o solutie de jailbreak pentru firmware 3.1.3 deoarece acest update este unul minor, “momeala” pentru solutii de jailbreak, dupa cum a spus MuscleNerd acum aproape o saptamana.

Privind la felul in care s-au miscat lucrurile saptamana aceasta parca are dreptate iH8sn0w, geohot a anuntat ca el se va ocupa cu taxele in loc de developarea jailbreak-ului, MuscleNerd lucreaza la redsn0w pentru iPhone OS 4.0 beta 1, iPad 3G a fost amanat cu o luna, nimeni nu stie nimic, nimeni nu spune nimic si imi imaginez ca frustrarea este destul de mare printre cei care nu pot face jailbreak firmware-ului 3.1.3.

Uitandu-ne la situatia de anul trecut cand mai bine de 6 luni de zile nu a existat o solutie de decodare pentru milioane de posesori de iPhone incep sa ma gandesc ca e foarte posibil ca anul acesta nu numai decodarea sa aiba de asteptat ci si jailbreak-ul. Pana una alta abia dupa lansarea iPad 3G in SUA(care deocamdata e planificata pentru sfarsitul acestei luni) vom afla daca solutia de jailbreak va fi portata pentru firmware 3.1.3.

L-am intrebat pe iH8sn0w daca Spirit sau solutia lui geohot vor fi portate pe firmware 3.1.3, raspunsul sau s-a limitat doar la a-mi spune ca geohot asteapta lansarea iPad 3G, insa amanarea lansarii internationale ar putea fi o problema, inarmati-va cu foarte multa rabdare si nervi de otel.

 • personal,.daca luna asta nu iese jailbreak pentru…bibeloul meu 3gs,il vand 😀

 • kendo0

  Ce noroc ca a meu e codat pe orange…daca nu era il vindeam demult.:))

 • are careva o cartela de luxgsm/tango?

 • macelaru_73

  Ce rahatiti sunt astia……chiar ma oftic….

 • vali

  Caut cartela pentru Teli de Suedia dak poate sa ma ajute careva?

 • lucian

  Ce bina ma simt cand stiu ca e neverlock al meu 😀

 • catanzaro27

  Amin si cu 3GS-u :))

 • Andrei

  Si-a luat ieri un coleg de la Orange Shop 3GS 16GB. Am observat ca avea deja 3.1.3. Asa sunt toate 3gs-urile care le comercializeaza Orange-ul ?

 • Bobo

  daca le ieseau ceva bani adica spre foarte multi din donatii intr`o sap aveam jail pt 3.1.3…da poate nu doneaza mai nimeni si nu mai stau ei sa isi ocupe timpu cu alte prostii ca 3.1.3 si au trecut direct pt 4.0…3gs meu e bibelou pe birou de 1 luna (3.1.3 pe el)

 • @Andrei: Posibil sa fie toate, posibil sa fie doar in anumite locatii unde au primit un stoc nou de telefoane, nu ai de unde sti pana nu il desfaci.
  @Bobo: Comex, cel care a gasit Spirit, a cerut bani pentru a-si cumpara o iPad pe care sa testeze si sa dezvolte jailbreak-ul insa nu a adunat suficienti bani, deci lumea nu prea e dispusa sa doneze.

 • jezatheone

  nu cred ca va fi ptr 3.1.3 direct 4.0. daca se nimereste sa mearga si ptr 3.1.3 e ok, daca nu, NU.

 • Andy

  cum jailbreak? poate unlock. eu am 3.1.3 si am jaibreak la el.

 • @Andy: Poate pe 2G/3G pe 3GS nu exista nimic iar decodare nu va fi pana la vara.

 • Chitzy

  Intrebare…Pana la urma Ipod Touch 3G MC Model va putea face Up-Grade la Noul OS 4.0? Sperand astfel sa beneficiem si noi de JB pe noul OS? ca eu unu nu mai stiu ce sa mai cred…Unii zic ca da altii ca nu etc… Pls daca stitzi din surse Oficiale careva sa ma anuntzatzi sa stiu ce naiba fac cu Jucaria mea ca tare mi-e ca o sa o vand…Multumesc Anticipat

 • @Chitzy: Doar iPod Touch 1G si iPhone 2G nu vor fi compatibile cu iPhone OS 4.0.

 • Chitzy

  Never Mind…Se pare totusi ca IPDT de 8G MC model nu va beneficia de acest nou OS…
  Date Oficiale de pe Site-ul Apple…

  iPhone OS 4 Compatibility
  iPhone OS 4 will work with iPhone 3G, iPhone 3GS, and the second- and third-generation iPod touch this summer, and with iPad in the fall. Not all features are compatible with all devices. For example, multitasking is available only with iPhone 3GS and the third-generation iPod touch (32GB and 64GB models from late 2009).

  Deci s-a cam zis cu noi…desi avand un IPDT 3G 8GB MC model nu vad de ce nu am putea si noi Up-Data…pff cati nervi cata tensiune…