Va fi sau nu va fi jailbreak pentru firmware 3.1.3

16

Daca ar fi sa luam de bun raspunsul dat de iH8sn0w unui utilizator care intreba daca va exista o solutie de jailbreak pentru firmware 3.1.3 atunci raspunsul este NU, nu va exista nici o solutie de jailbreak pentru firmware 3.1.3 deoarece acest update este unul minor, “momeala” pentru solutii de jailbreak, dupa cum a spus MuscleNerd acum aproape o saptamana.

Privind la felul in care s-au miscat lucrurile saptamana aceasta parca are dreptate iH8sn0w, geohot a anuntat ca el se va ocupa cu taxele in loc de developarea jailbreak-ului, MuscleNerd lucreaza la redsn0w pentru iPhone OS 4.0 beta 1, iPad 3G a fost amanat cu o luna, nimeni nu stie nimic, nimeni nu spune nimic si imi imaginez ca frustrarea este destul de mare printre cei care nu pot face jailbreak firmware-ului 3.1.3.

Uitandu-ne la situatia de anul trecut cand mai bine de 6 luni de zile nu a existat o solutie de decodare pentru milioane de posesori de iPhone incep sa ma gandesc ca e foarte posibil ca anul acesta nu numai decodarea sa aiba de asteptat ci si jailbreak-ul. Pana una alta abia dupa lansarea iPad 3G in SUA(care deocamdata e planificata pentru sfarsitul acestei luni) vom afla daca solutia de jailbreak va fi portata pentru firmware 3.1.3.

L-am intrebat pe iH8sn0w daca Spirit sau solutia lui geohot vor fi portate pe firmware 3.1.3, raspunsul sau s-a limitat doar la a-mi spune ca geohot asteapta lansarea iPad 3G, insa amanarea lansarii internationale ar putea fi o problema, inarmati-va cu foarte multa rabdare si nervi de otel.