Prima Pagina firmware 3.1.3 Va fi sau nu va fi jailbreak pentru firmware 3.1.3

Va fi sau nu va fi jailbreak pentru firmware 3.1.3

16

Daca ar fi sa luam de bun raspunsul dat de iH8sn0w unui utilizator care intreba daca va exista o solutie de jailbreak pentru firmware 3.1.3 atunci raspunsul este NU, nu va exista nici o solutie de jailbreak pentru firmware 3.1.3 deoarece acest update este unul minor, “momeala” pentru solutii de jailbreak, dupa cum a spus MuscleNerd acum aproape o saptamana.

Privind la felul in care s-au miscat lucrurile saptamana aceasta parca are dreptate iH8sn0w, geohot a anuntat ca el se va ocupa cu taxele in loc de developarea jailbreak-ului, MuscleNerd lucreaza la redsn0w pentru iPhone OS 4.0 beta 1, iPad 3G a fost amanat cu o luna, nimeni nu stie nimic, nimeni nu spune nimic si imi imaginez ca frustrarea este destul de mare printre cei care nu pot face jailbreak firmware-ului 3.1.3.

Uitandu-ne la situatia de anul trecut cand mai bine de 6 luni de zile nu a existat o solutie de decodare pentru milioane de posesori de iPhone incep sa ma gandesc ca e foarte posibil ca anul acesta nu numai decodarea sa aiba de asteptat ci si jailbreak-ul. Pana una alta abia dupa lansarea iPad 3G in SUA(care deocamdata e planificata pentru sfarsitul acestei luni) vom afla daca solutia de jailbreak va fi portata pentru firmware 3.1.3.

L-am intrebat pe iH8sn0w daca Spirit sau solutia lui geohot vor fi portate pe firmware 3.1.3, raspunsul sau s-a limitat doar la a-mi spune ca geohot asteapta lansarea iPad 3G, insa amanarea lansarii internationale ar putea fi o problema, inarmati-va cu foarte multa rabdare si nervi de otel.