iPhone 4G/HD la fel de puternic precum iPad?

5

Cu totii asteptam un iPhone 4G/HD echipat cu un procesor de 1Ghz, identic cu cel de pe iPad, si cel putin 256 MB Ram, specificatii din nou identice cu cele de la iPad, si ziarul Korea Times vine sa confirme faptul ca Apple va folosi procesoarele A4 de pe iPad si in viitorul model de iPhone.

Samsung, unul dintre cei mai mari fabricanti de componente electronice, si nu numai, din lume a confirmat faptul ca Apple nu va mai folosi platforma de procesare de la iPhone 3GS si in noul iPhone 4G/HD, compania optand sa doteze noul terminal cu o platforma de procesare proprie, probabil identica cu cea din iPad adica o platforma bazata pe un procesor A4 de 1Ghz si 256MB Ram(desi nu ar fi exclus un update la 512).

Aceasta veste probabil surprinde pe foarte putina lume, deoarece in momentul de fata exista destule terminale mult mai puternice decat iPhone 3GS, iar Apple va dori probabil sa revina in top prin implementarea unei solutii tehnologice puternice in viitorul terminal. Am spus-o si o repet, consider ca viitorul terminal va avea un procesor de 1Ghz, si minim 256MB Ram, restul ramane in necunoscut.

Pana una alta nu uitati sa vedeti filmele si pozele cu presupusul iPhone 4G/HD.