Apple le-a cerut oficial celor de la Gizmodo sa le inapoieze prototipul gasit

In partea stanga aveti ceea ce pare a fi o scrisoare trimisa de la departamentul juridic al celor de la Apple catre Gizmodo cerandu-le sa inapoieze prototipul iPhone 4G/HD pe care Apple il considera furat.

Pe langa scrisoare, Brian Lam, directorul Gizmodo a primit si cateva telefoane de la Apple in care i s-a cerut acelasi lucru, deci daca pana acum nu credeati ca respectivul device ar fi un prototip de iPhone, poate dovezile acestea va vor face sa va razganditi.

Brian Lam a declarat ca Gizmodo va trimite prototipul inapoi la Apple pentru a evita orice fel de disputa legala, insa asta conteaza mai putin acum din moment ce important pentru noi era sa aflam ca tot ce se poate despre misteriosul device gasit intr-un bar din San Jose.

E adevarat ca toata povestea asta e cusuta cu alta alba pe alocuri, insa terminalul arata cat se poate de real si in mare intra in caracteristicile de productie a unul iPhone, insa personal nu cred ca aceasta este versiunea finala a noului iPhone ci doar un prototip pentru teste care are in proportie de 60% caracteristicile noului iPhone 4G/HD.

9 COMENTARII

  1. Poate fi si manareala a celor de la Apple, sau in orice caz, daca este noul iphone sigur va fi alta carcasa. Prototipul este ok,dar carcasa va fi alta 100%,nu sunt ei fraieri sa lase pe mana unor agarici telefonul pe care-l lanseaza.

  2. Nu sunt convins.
    raman sceptic, doar ma gandesc daca cei de Gizmodo ar fi instare sa faca si sa continue aceasta poveste….

  3. Totul se inscrie intr-o desueta campanie “prepublicitara”, telenovelistica, ideea e ca noul iphone va avea acelasi succes ca si pana acum, dar, numai daca va fi jailbreak-uibil.
    Oricum, va urma si alt episod din seria “prototipul pierdut” de apple machintosh…

  4. Ar fi interesant cati dintre utilizatorii iPhone au jailbreak si cati nu, asta apropo de ce zicea @glm. Eu tind sa cred ca procentul celor fara JB e net superior celor cu JB.