Apple le-a cerut oficial celor de la Gizmodo sa le inapoieze prototipul gasit

9

In partea stanga aveti ceea ce pare a fi o scrisoare trimisa de la departamentul juridic al celor de la Apple catre Gizmodo cerandu-le sa inapoieze prototipul iPhone 4G/HD pe care Apple il considera furat.

Pe langa scrisoare, Brian Lam, directorul Gizmodo a primit si cateva telefoane de la Apple in care i s-a cerut acelasi lucru, deci daca pana acum nu credeati ca respectivul device ar fi un prototip de iPhone, poate dovezile acestea va vor face sa va razganditi.

Brian Lam a declarat ca Gizmodo va trimite prototipul inapoi la Apple pentru a evita orice fel de disputa legala, insa asta conteaza mai putin acum din moment ce important pentru noi era sa aflam ca tot ce se poate despre misteriosul device gasit intr-un bar din San Jose.

E adevarat ca toata povestea asta e cusuta cu alta alba pe alocuri, insa terminalul arata cat se poate de real si in mare intra in caracteristicile de productie a unul iPhone, insa personal nu cred ca aceasta este versiunea finala a noului iPhone ci doar un prototip pentru teste care are in proportie de 60% caracteristicile noului iPhone 4G/HD.