SBSettings 3.0.7-1 update

SBSettings este una dintre cele mai folositoare aplicatii pentru iPhone/iPod Touch deoarece va da posibilitatea de a accesa printr-un simplu swipe o serie intreaga de functii care in mod normal ar fi trebuit sa le cautati prin meniul telefonului. Totodata SBSettings ofera posibilitatea de a activa procentajul bateriei(pentru cei care nu au iPhone 3GS), procentajul semnalului retelei GSM, ascunderea aplicatiilor, posibilitatea de a reseta telefonul, de a elibera memoria telefonului si multe multe altele. Este aplicatia pe care eu o folosesc in mod constant si desi instaleaza cateva mobilesubstrate addons care au efect asupra autonomiei bateriei, pentru mine merita instalarea ei.

SBSettings a fost updatata astazi la versiunea 3.0.7-1 care impreua cu update-ul 2.0.6-1 pentru Libhide vin sa corecteze cateva buguri ale versiunii anterioare :

  • Acum ascunderea aplicatiilor nu va avea nici un fel de efect asupra setarilor acestora, au fost rezolvate bugurile aplicatiilor YouTube, Safari si Mail;
  • Nu mai e necesar sa faceti respring pentru a aplica schimbarile.

Aplicatia SBSettings o puteti instala gratuit din Cydia din repo-ul BigBoss.