Imaginile cu iPhone HD sunt reale!

Sau cel putin asa spun editorii de la Engadget care au scos din arhiva o poza datand din ziua lansarii iPad-ului  in care puteti vedea in partea stanga jos un mic device care seamana izbitor cu cel prezentat astazi si dupa o analiza amanuntita a respectivei poze cat si a celor prezentate astazi, cei de la Engadget au ajuns la concluzia ca terminalele din aceste poze reprezinta unul si acelasi device iar acest device ar putea fi viitorul iPhone HD.

Cei de la Engadget au aflat dintr-o sursa sigura ca respectivul device are o camera fronta,a rezolutie mai mare fata de iPhone 3GS, o camera mai buna, cu flash si va functiona cu noua generatie de MicroSIM-uri ce urmeaza sa fie introduse si pe iPad. Sincer sa fiu telefoanele seamana destul de bine, si specificatiile de mai sus reprezinta, pentru mine cel putin, pasul pe care Apple ar urma sa il faca in privinta upgradarii hardware-ului telefonului insa deocamdata toate acestea sunt doar zvonuri, nimic clar sau 100% sigur.

Totusi, poza respectiva dateaza de cateva luni bune si nimeni nu a luat serios in calcul posibilitatea ca respectivul device sa fie intr-adevar viitorul iPhone asta deoarece toti au crezut ca e mult prea devreme pentru aparitia unor poze cu noul iPhone.

So, ba e real, ba nu e real, acum e real din nou! Engadget este un site respectabil si nu se joaca degeaba cu rabdarea oamenilor, stiu ca multi ati spus ca e device-ul prezentat de mine dimineata era clar un fake, ramaneti la aceeasi parere?

UPDATE : Un utilizator a gasit niste poze, pe un site din China, cu cateva piese care seama destul de bine cu cele folosite in terminalul din imagini.