Noi imagini cu Tom Clancy\’s : Splinter Cell Conviction si X2 Football 2010 teaser video

Despre Tom Clancy’s Splinter Cell : Conviction am vorbit intr-un articol anterior, insa ieri Gameloft a dat publicitatii cateva imagini noi cu scene din jocul ce urmeaza sa apara in curand in AppStore, facand totodata precizarea ca in cursul zilei de astazi au pregatita inca o noua surpriza pentru fanii seriei, asa ca daca asteptati lansarea acestui joc nu plecati prea deprate pentru a afla ce are Gameloft pregatit pentru noi.

Iata noile imagini cu Tom Clancy’s Splinter Cell : Conviction :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1mKhk-qnSoc[/youtube]

X2 Football 2010 este dupa cum ii spune si numele un joc de fotbal pentru iPhone/iPod Touch ce urmeaza sa fie lansat in AppStore de catre X2 Games undeva pe la sfarsitul acestei luni. Eu am fost foarte incantat de X2 Football 2009 deoarece la momentul lansarii avea o grafica foarte bine lucrata, control bine pus la punct si per total am pierdut multe ore incercand sa castig fiecare meci.

Din trailer-ul de deasupra se paote observa ca versiunea din acest an nu este cu nimic mai prejos, totusi daca video-ul nu va convinge puteti sa incercati X2 Football 2009 pe care o puteti cumpara din Ro AppStore pentru 1.59€ de aici.

3 COMENTARII

  1. x2 fotball 2009 nu-l intrece nici un joc de soccer in momentul de fata…am incercat toate jocurile soccer si pot spune ca x2 a ramas cel mai bun! nu datorita graficii ,ci datorita gameplay-ului f bun! sper ca x2 2010 sa fie mai bun decat 2009.