Prima Pagina Apple Inca un prototip de la Apple pierdut?

Inca un prototip de la Apple pierdut?

Asa par sa creada baietii de la MacRumours care analizand pozele prezentate de Gizmodo si altele prezentate in luna februarie pe un site din China, au ajuns la concluzia ca desi cele 2 device-uri par identice la o prima vedere, totusi analizand in detaliu putem observa ca partea de jos a terminalului, respectiv partea unde sunt montate difuzoarele este diferita, in partea din stanga aveti imaginea postata in februarie, in partea dreapta cea de la Gizmodo, se vede clar ca difuzoarele din prima imagine sunt mai mari si fara nici un fel de suruburi, iar cele din dreapta seamana mai mult cu design-ul iPhone 3G/3GS.

Acestea sunt imaginile prezentate in luna februarie si facand o comparatie cu cele de ieri se poate observa ca din punct de vedere al design-ului sunt aproape identice, totusi in imaginile postate in luna februarie terminalul nu are logo-ul Apple pe spate, nici denumirea iPhone dar si alta configuratie a difuzoarelor.

Eu vad 2 posibilitati : prima in care pozele din februarie sunt cu acelasi device doar ca intre timp Apple a modificat partea de jos; ori sunt intr-adevar 2 device-uri oarecum diferite insa imi vine greu sa cred acest lucru.

Oricum prin scrisoarea trimisa astazi(daca este 100% adevarata) Apple a recunoscut ca acela este un prototip de-al sau, daca e iPhone 4G/HD ramane sa vedem la vara.

 • Pingback: Apple iPhone (1st gen/3G/3GS) - discutii generale, aplicatii, deblocare etc. - Page 821 - Computer Games Forum()

 • Robb

  hahaha… pana in iunie se pierd toate :))) prin baruri , pe strada , etc :))

 • inu

  asta demonstreaza inca odata ca sunt doar fakeuri
  chiar sunt curios cate variante (pierdute 🙂 ) vor mai aparea pana in iunie…

 • @inu: De ce spui tu ca demonstreaza din nou ca acele terminale sunt false? Pe ce te bazezi?

 • Robb

  @zaone:
  sunt fakeuri pt ca Apple stie ce face , doar nu o sa dea la orice betiv prototipul , numai Steve Jobs il “tine in vitrina ca bibelou” pana la lansare , deci nu va mai agitati … modelul real apare la timpul potrivit…

 • @Robb: Eu sunt de alta parere. Si vom vedea la vara cine are dreptate.

 • CoSSmiN

  nu cred is doar zvonuri marunte

 • bodoo69

  care din voi a vazut suruburi la vreun iphone?? am curaj sa fac pariu ca noul iphone nu v-a avea suruburi.

 • Pegasos II

  Surburi au toate iPhonurile ,daca te uiti atent unde e mufa…

 • Dupa parerea mea e posibil sa fie acelasi model de telefon doar din cicluri diferite de HW. Eu de ex lucrez la Continental pe partea de multimedia, si la noi treaba sta in felul urmator : La acelasi proiect o perioada se face development pe un HW (cam 3 luni) dupa care se upgradeaza si HW si se updateaza softu-ul pt a fi compatibil cu noul HW. Asta se intampla datorita faptului ca daca am astepta sa fie HW 100% complet, proiectul ar dura foarte mult.

 • Aveti aici si hardware-ul : http://www.zaone.ro/2010/04/21/iphone-4ghd-dezasamblat/
  E un prototip Apple, daca e iPhone HD ramane de vazut.