geohot intreaba posesorii de firmware 3.1.3 de ce au facut update

geohot, in stilul sau caracteristic, a facut un mic poll in care intreaba toti posesorii de iPhone cu firmware 3.1.3 care ii cer jailbreak, de ce au facut update la firmware 3.1.3 si veti observa din anumite intrebari ca geohot are chef de distractie.

Anyway, sper doar ca aceast joc sa aiba ca rezultati final o solutie de jailbreak pentru firmware 3.1.3 desi parerea mea este ca totu se lungeste prea mult, prea multe intrebari, prea multe videos/poze si nimic la capatul tunelului. Cel mai bine ar fi sa spuna o data dupa care vor scoate solutii pentru ca lumea sa stie ceva clar.

Va recomand sa raspundeti la cel putin o intrebare din acel poll deoarece geohot se va baza pe el cand va decide in final sa porteze solutia sa de jailbreak si pe firmware 3.1.3.

Why do you have 3.1.3 on your iDevice?

View Results
Create a Blog Poll

7 COMENTARII

  1. @zaone Stiu asta, acum sa fiu sincer nu mai e mult pana apare OS 4, avem rabdare.
    Dar s-a stat mult timp fara deja si ma gandesc ca daca oamenii totusi au vrut ar fi trebuit sa il scoata si sa caute alt exploit intre timp, daca tot se dau mari hackeri.

    Ar fi fost si pentru ei o provocare in plus si ar fi facut o favoare multor oameni. Asta inseamna dupa mine un hacker adevarat.

  2. @Vlad: Anul trecut au fost tot 4 luni fara decodare, e drept ca exista jailbreak macar. Eu anul trecut m-am chinuit vreo 2 luni si ceva cu un TurboSIM ca altfel nu puteam decoda telefonul, dar din nou, macar aveam ceva.
    Situatia de anul asta e mai dificila pentru ca Apple a implementate o securitate mai buna si din pacate va deveni din ce in ce mai greu sa scoata soft-uri pentru jailbreak/decodare asa ca fiti atenti si salvati SHSH-urile sau ce mai apare pentru a evita situatii de genul asta.