Cum sa rulezi Android OS pe iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5yO2KQHkt4A[/youtube]

Se pare ca cu putina indemanare poti reusi cam orice pe iPhone, echipa care ar fi trebuit sa lucreze la solutia de jailbreak Spirit s-a ocupat in ultima vreme cu modificarea sistemului de operare Android OS pentru a fi utilizat pe un iPhone. In filmuletul de mai sus aveti un iPhone 2G care ruleaza cu succes Android OS si se misca destul de decent avand in vedere specificatiile hardware ale terminalului, daca era un iPhone 3GS presupun ca se misca excelent.

Toate feature-urile software functioneaza fara probleme, singurele care nu functioneaza sunt cele legate de functii hardware ale anumitor telefoane ce utilizeaza Android OS. Am observat un lucru destul de interesant, semnalul telefonului era vizibil mai puternic in Android OS decat in iPhone OS, sa fie oare toate problemele cu semnalul vina Apple?

Development-ul pentru portarea Android OS va continua pentru a oferi utilizatorilor de iPhone o “alternativa” in caz ca se plictisesc, e adevarat ca tot procesul asta implica un sistem de dual boot insa ati fi dispusi sa acceptati un compromis pentru a putea vedea continut flash pe iPhone?