Prima Pagina Apple iPhone 4G/HD vs Droid Incredible vs HTC Evo 4G vs Nexus One

iPhone 4G/HD vs Droid Incredible vs HTC Evo 4G vs Nexus One

Acestea sunt cele mai puternice terminale mobile din lume la ora actuala, stiu ca poate ar fi fost interesant si un HTC Desire insa Nexus One este identic in proportie de 97% asa ca nu e nici o problema. Poate nu e chiar corect sa compari un prototip cu niste specificatii neconfirmate cu terminale care se afla acum pe piata insa aceasta comparatie poate oferi o idee celor care sunt in cautarea unui telefon si sunt nedumeriti daca sa isi cumpere unul acum sau sa astepte pana la lansarea iPhone 4G/HD.

Ca de obicei iPhone 4G/HD nu e cel mai tare dintre toate avand per total specificatii mai slabe decat competitorii sai insa in testele facute in lumea reala iese de cele mai multe ori inaintea celorlalte terminale.

Sa vedem ce le desparte

 • toate terminalele au acelasi putere de procesare, 1Ghz;
 • iPhone 3GS se presupune ca va avea tot 256MB RAM deci jumatate fata de celelalte insa in realitate se misca mult mai rapid ca ele;
 • Capacitatea probabil va fi marita la 64GB desi din punctul meu de vedere este mult prea mult, dar oricum este dublu decat suporta majoritatea;
 • Camera va fi cel mai probabil de 5 megapixeli si desi celelalte au si camere de 8 nu prea stralucesc la capitolul fotografiere;
 • La filmat video deocamdata nu exista specificatii insa lumea spune ca va filma HD 72-p deci un mare avantaj;
 • Lipsa flash-ului este un mare mare minus insa trebuie sa va obisnuiti cu el daca vrei iPhone deoarece nu veti vedea flash vreodata pe el;
 • Bateria ar putea fi ceva mai mare decat la celelalte terminale insa sporul de performanta va fi probabil undeva pe la 20-30% adica nesemnificativ.

So cam asa arata o comparatie intre prototipul de iPhone 4G/HD si 3 dintre cele mai performante terminale din lume. Cineva interesat sa treaca de la iPhone la vreunul din ele?

 • Sunris3

  IPHONE CLAR! CUM SPUNEAI SI TU PE HARTIE PARE MIC,INSA IN REALITATE ESTE CU TOTUL DEOSEBIT…UN FEL DE MERCEDES SI RESTUL:P NU STIU DACA ATI OBSERVAT DAR INTODEAUNA APPLE LA ORCE NOUTATE INAINTE SA APARA TOTI AU FOST DEZAMAGITI INSA CAND AU PROBAT PRODUSUL IN REALITATE SI-AU/NE-AM DAT SEAMA CA MERITA SI CA AU GANDIT F. BINE CHIAR DACA I-AM ACUZAT IMPREALABIL CA NU AU PROCEDA CORECT.DOVATA ULTIMUL -KEYNOTE-

  DECAT SA CUMPAR UN PRODUS CARE PE HARTIE ITI IA OCHII SI IN REALITATEA SA NU FIE CHIAR ATAT DE STRALUCIT,MAI BINE UNUL CARE LA PRIMA VEDERE NU PARE CINE STIE CE DAR APOI SA SURPRINDA PE TOATA LUMEA.

 • Deocamdata nu e sigur ce specificatii va avea iPhone HD insa daca prototipul asta a aparut pe internet Apple e oarecum fortata sa faca un telefon cu caracteristicile astea.

 • onu

  cel putin aceste caracteristici. Zic ca o sa ne surprinda ­čśÇ

 • glm

  eu zic ca o sa aiba 512 mb ram si o sa ramana the best, totusi, nu e rau ca ceilalti vin din urma.

 • George

  De fapt, chiar inainte sa apare primul iPhone existau marci(HTC) care l-au intrecut cu mult in ceea ce priveste specificatii, deci nu, ceilalti nu vin din urma, Apple recupereaza.

  Eu cred ca produsele apple sunt destul de bunicele, dar nu merita sa exagerati totusi, plus, un iPhone 4G probabil v-a costa MULT mai mult decat un HTC Evo(care este de fapt, mai performant), si de asemenea ma indoiesc ca bluetooth-ul v-a folosi la prea mult(inafara de handsfree), ca de obicei.

 • @George: Nu va avea specificatii mai bune ca ale noului iPhone si cu siguranta nu va merge mai bine ca el, cum defapt s-a intamplat an de an dupa lansarea iPhone-ului. E adevarat ca iPhone-ul nu a avut intotdeauna cele mai bune specificatii insa s-a mentinut intotdeauna pe locuri fruntase in ceea ce priveste performanta.