Thunderst0rm – face sau nu jailbreak pentru firmware 3.1.3 sau baseband 05.12.01

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aErpqDp5IlM[/youtube]

Maine e 23 aprilie, ziua in care o pseudo-echipa de jailbreakeri din Elvetia a anuntat ca va scoate un software pentru jailbreak-ul firmware-ului 3.1.3 si decodarea baseband-ului 05.12.01, insa dupa cum am spus eu si altii in trecut, aceasta pseudo-echipa nu are nici un fel de solutie pentru cei care au facut update la 3.1.3 si din pacate toata povestea asta are ca singur scop publicitatea, baietii vor sa devina faimosi prin aceasta teapa si nimic mai mult.

Daca programul lor functioneaza sau nu vom afla maine, pana una alta video-ul de mai sus reprezinta compilarea “versiunii finale” a Thunderst0rm. Acesta este articolul in care voi publica si rezultatul asa ca maine va rog sa intrati tot aici.

PS : NU ma fa raspunzator de link-urile puse de comentatori, le incercati pe raspunderea voastra si daca va viruseaza calculatorul nu dati vina pe mine.

UPDATE : Se pare ca pagina “oficiala” a echipei : http://www.thunderst0rm.de.tc/ nu mai functioneaza si nu a fost publica versiunea “finala” a soft-ului lor pentru jailbreak/decodare dar ziua inca nu a trecut, – Se pare ca totusi functioneaza insa din cauza traficului mare la care e supusa nu se incarca la fiecare request.

UPDATE 2 : Pachetul de “decodare” si “jailbreak” al Thunderst0rm e virusat(vedeti poza de mai jos), antivirusul unui utilizator al site-ului l-a descoperit la scanare si din cate spune utilizatorul pachetul de instalare este infectat cu un trojan care modifica rezolutia PC-ului si inverseaza scroll-ul/butoanele mouse-ului. Aveti mare grija ce deschideti in calculator! Virusul se afla in versiunea beta. – Thanks KraveKing.

UPDATE 3 : Se pare ca versiunea “finala” va fi amanta inca 5 zile, eu sustin in continuare ca e un fake nesimtit si ar fi bine sa intelegeti si voi asta altfel vor continua cu minciuna, eu nu voi mai posta absolut nimic despre ei decat daca solutia aia chiar functioneaza insa ma indoiesc de asta.

UPDATE 4 : A aparut versiunea “finala” a Thunderst0rm, daca sunteti curajos o puteti downloada/incerca de aici : http://rapidshare.com/files/380010618/thunderst0rm_Final.zip , pe raspunderea voastra desigur. iH8sn0w a spus ca verifica acum daca versiunea e fake sau reala asa ca eu va recomand sa aveti rabdare.

UPDATE 5 : Thunderst0rm e FAKE, a confirmat iH8sn0w, vedeti poza de mai jos.