Cum a ascuns Apple prototipul de iPhone 4G/HD

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uTCSQGBGGtY[/youtube]

Unul dintre motivele pentru care nimeni nu descopera prototipele de iPhone inaintea lansarii acestora este modul ingenios prin care Apple reuseste sa le camufleze atunci cand le trimite pentru testare in lume. Video-ul de mai sus prezinta carcarsa in care era “ascuns” prototipul de iPhone 4G/HD cand se afla in posesia ghinionistului ingineri si ca sa fiu sincer e imposibil sa iti dai seama ce se ascunde in acea carcasa fara sa o desfaci.

Carcase precum cea prezentata pot fi cumparate de pe mai multe site-uri din lume asa ca procurarea uneia nu e  o munca dificila. Totusi se observa in video ca filmarea se opreste inaintea desfacerii carcasei, iar cand reporneste avem prototipul in fata si baietii de la Gizmodo incep sa il desfaca, poate nu e mare lucru insa ma intreb de ce au oprit filmarea chiar inainte sa se apuce sa il desfaca.

Pe langa asta vedeti si telefonul bootand, desigur pana se blocheaza si se inchide datorita lipsei soft-ului sters in prealabil de Apple. In mod sigur acesta nu este singurul prototip trimis de Apple pentru testare si alti testeri folosesc metode similare pentru a pastra intacte secretele Apple.