Apple regandeste organizarea jocurilor in AppStore

Apple tocmai a angajat unul dintre cei mai respectati editori ai IGN.com, Matt Casamassina, acesta fiind unul dintre cei mai vechi game reviewers de la IGN cu o experienta de aproape 13 ani in testarea si prezentarea jocurilor dar si pentru furnizarea de informatii in premiera din curtea celor de la Nintendo.

Matt a fost angajat de Apple pe pozitia de global editorial games manager, practic el va lua deciziile in legatura cu felul in care vor fi prezente jocurile in AppStore, care jocuri vor fi in prim plan si pe ce se va pune accentul in prezentarea/acceptarea lor.

“In a nutshell, I will be leading the charge for games on the App Store, so whether you browse through iTunes, iPhone, iPod Touch or iPad, the games content you see will be handpicked and organized by me and my team. I couldn’t be happier.”

Se pare ca Apple ofera o atentie deosebita jocurilor din AppStore si o face pe buna dreptate deoarece in ultimul an numarul jocurilor din AppStore a crescut considerabil, iar terminalele celor de la Apple sunt mai mult decat capabile sa faca fata noii generatii de jocuri, pe langa toatea astea Nintendo si Sony se plang de faptul ca Apple le-a furat o buna parte din piata destinata consolelor mobile.

Presupun ca noul iPhone va avea un chip grafic mai puternic decat actualul si asta va insemna jocuri mai bune, in special din punct de vedere grafic, si noi avem in primul rand de castigat din asta.