Iron Man 2 pentru iPhone/iPod Touch disponibil in AppStore!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U_K5GQmTpLg[/youtube]

Iron Man 2, jocul pentru iPhone/iPod Touch inspirat din filmul ce tocmai a fost lansat pe marile ecrane, este disponibil si in AppStore incepand de astazi. Daca filmul se anunta a fi intr-adevar un blockbuster, din pacate jocul nu este nici pe departe ceea ce ma asteptam eu sa fie.

Pe partea de grafica jocul nu exceleaza din nici un punct de vedere, Gameloft a incercat insa din pacate nu a reusit sa surprinza gamerii cu modul in care a ales sa animeze lumea lui Tony Stark. Totul pare a fi facut pe un engine grafic destul de vechi, in mod sigur s-a preferat compatibilitatea cu toate device-urile in defavoarea unei experiente grafice bune.

Controlul este destul de greoi, aveti la dispozitie un mic joystick in partea stanga pentru a controla directia personajului, iar in partea dreapta aveti controlul pentru actiunile sale, insa din pacate Gameloft nu a acordat indeajuns de multa atentie acestor butoane deoarece totul se face destul de haotic, veti descoperi ca in mijlocul unei lupte trebuie sa va reorientati personajul doar pentru a putea nimeni un robot.

Per total eu nu am fost deloc impresionat de joc si nu consider ca merita cei 5.49€ pe care Gameloft ii cere, insa asta e doar parerea mea.

Pentru cei interesati Iron Man 2 poate fi cumparat din Ro AppStore de aici.